VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

Srečala sva se v Taškentu

Vsebina

166. DAN - VPR - SPOLNOST - ENERGIJA

3.12.2014

Rudi Klarič

SPOLNOST - ENERGIJA

VPRAŠANJE

Približno obvladam pomen:

  1. Spolno energijo pretvorim(o) lahko v energijo čustev oziroma spolno energijo porabim(o) za čustvovanje.
  2. Samozdravljenje mojega telesa poteka s pomočjo mene kot duha zato, ker lahko kontroliram svojo pamet konkretno, jo izklopim in sprostim telo.
  3. Samozdravljenje mojega telesa lahko poteka preko spolnosti. Oziroma vzdrževanje vitalnosti s pomočjo spolnosti!
  4. Spolna energija je vir moje ustvarjalnosti!

V kakšnem razmerju sem torej kot duh s spolno energijo, če so vsi predhodni stavki resnični? Se lahko z njo v določenem trenutku enačim?

ODGOVOR MOJE VESTI

  1. Ko je življenjska energija pretvorjena v spolno, je potratno in nesmiselno pretvarjati jo v kaj drugega. Bolje je spolno energijo priklicati samo takrat, kadar jo nameravaš uporabiti v skladu z njeno naravo. Pretvarjanje spolne energije v čustveno in nazaj je prav tako nesmiselno in zapravljivo početje. Bolje je zavestno priklicati čustveno energijo, ko potrebuješ čustva, in spolno energijo, ko se odločiš za spolno dejavnost. 
  2. Samozdravljenje Tvojega telesa je delo in naloga Tvoje narave. Seveda ji močno olajšaš delo, če se zmoreš sprostiti v energijskem polju lastne ali tuje čiste vesti. Če lahko nadzoruješ Tvojo pamet in jo vodiš vestno, potekata samozdravljenje in varovanje zdravja sproti. Ne potrebuješ posebnih dejavnosti. 
  3. Samozdravljenje niti vzdrževanje vitalnosti ne potekata preko spolnosti. Res pa je, da pravilen način uporabe spolnosti bistveno pripomore k bolj naravnemu delovanju organizma.
  4. Spolna energija ni vir ustvarjalnosti. Vir trajnostne ustvarjalnosti je Tvoja ali tuja čista vest. Lahko pa je pravilno usmerjena spolna energija pogon ustvarjalnih misli in dejanj.

Da zmoreš pravilno razumevanje in uporabo v zgornjih točkah navedenega, potrebuješ visoko stopnjo duhovne prebujenosti in prisebnosti (visoko zavest). Seveda se lahko enačiš z vsako vrsto energije. Vendar zakaj se enačiti z nečim, kar naj bi Ti služilo? To bi bil podoben nesmisel, kot je nesmiselna slovenska sodna praksa, ki služi (ne samo v sodnem procesu zoper Janeza Janšo) za doseganje političnih ciljev, namesto da bi služila pravičnosti in učinkovitemu varovanju človekovih pravic.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

MOJA VEST TI PRAVI:

Če hočeš z DVD vsebino MELODIJA VESTI dvigniti raven Tvoje duhovne prebujenosti in podpreti moje delo, Ti predlagam, da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi na naslov ___________________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI – UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 evrov in poštnino – oboje se zavezujem plačati ob povzetju.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.