VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

Za parjenje je potreben par

Vsebina

167. DAN - VPR - SPOLNOST - NAGON

4.12.2014

Rudi Klarič

KO BREZ MIRU OKROG DIVJAM

VPRAŠANJE

V čem je bistvena razlika med živalskim in človeškim spolnim odnosom? 

ODGOVOR MOJE VESTI

Pri živalskem spolnem odnosu gre za nagonski odnos. Vesoljna narava v določenem času da ukaz in živali se nagonsko lotijo spolnih dejavnosti. Velike ribe iz globin priplavajo v plitvo vodo, kjer se drstijo in se ne menijo za varnost. Divji petelin, ki je sicer plaha žival, se neha skrivati, pride na plano in prepeva, da se še človeku milo stori, kaj šele divji kokoši. Krave se gonijo, ptiči pletejo gnezda, škržati se neusmiljeno derejo ... Po določenem času vesoljni računalnik ukaz izključi in zadeve se vrnejo v normalno stanje. 

Na nizki stopnji duhovne prebujenosti se tudi človek obnaša nagonsko. Posledice so zmedenost, napadalnost, ljubosumnost, kričavost, živčnost, bezljanje, ki ga dokaj ustrezno opiše Prešernovo sporočilo: “ko brez miru okrog divjam ...” 

Ko dosežeš visoko raven duhovne prebujenosti (do nje Ti ne pomaga niti pravna niti katera druga fakulteta), lahko kadarkoli, ne glede na letni čas in trenutne razmere, samostojno vključuješ in izključuješ svoj spolni nagon. Zato se Ti seveda zelo splača uporabiti urjenje, s katerim okrepiš svojo duhovno prebujenost. V te namene hladno priporočam moj pristopki je ob pravilni uporabi izjemno učinkovit. 

Pravilna uporaba spolnega nagona omogoča človeku doseči stanje visoke prisebnosti in učinkovitosti, zlasti pri varovanju človekovih pravic. Ko dosežeš zadostno stopnjo duhovne prebujenosti, po eni strani ne zatiraš svojega spolnega nagona, po drugi strani pa tudi nisi njegova žrtev. 

Nizka stopnja duhovne prebujenosti se najbolj kaže z zmotno presojo v odločilnih trenutkih športnih prireditev in seveda pri sodnih zmotah, zlasti na ravni vrhovnega in ustavnega sodišča. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

MOJA VEST TI PRAVI:

Če hočeš z DVD vsebino MELODIJA VESTI dvigniti raven Tvoje duhovne prebujenosti in podpreti moje delo, Ti predlagam, da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi na naslov _____________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI – UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 evrov in poštnino – oboje se zavezujem plačati ob povzetju.

Seveda pa lahko naročilo prevzameš tudi na sedežu podjetja Cultura Europaea, d. o. o., na Podgozdu 5.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.