VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

TO DUHOVNO BITJE SEM SREČAL V KALIFORNIJI

Vsebina

168. DAN - VPR - SPOLNOST - ŽENSKA 1

5.12.2014

Rudi Klarič

ŽENSKI SMUK

Tina Maze današnjega smuka v Kanadi ni odpeljala kot ženska in še manj kot moški. Od začetka do cilja je bila prebujeno, prisebno, nadvse pogumno duhovno bitje. Če bo ohranila to stopnjo duhovne prebujenosti, bo ob koncu letošnje smučarske sezone lahko še enkrat kot najboljša alpska smučarka planeta dvignila veliki kristalni globus.

VPRAŠANJE

Od kod miselnost, da so ženske šibki spol?

ODGOVOR

Ta miselnost seveda, kot večina splošnih zmot, prihaja iz vladavine moške pameti. Tudi moja pamet misli enako, saj je moškega spola. Moja vest pa mi sporoča, naj ne nasedem podedovanemu prepričanju svojih možganov, saj je resnica, da je ženski spol neprimerno močnejši od moškega.

In tega mi ne govori samo moja vest. To resnico mi sporoča tudi vesoljna narava. Isti odgovor potrjujejo tudi vse moje praktične življenjske izkušnje in tiste raziskave, ki sem jih opravil na visoki ravni duhovne prebujenosti.

Ne vem, kolikšno je zanimanje za tovrstna vprašanja. Če bom prejel več prošenj, naj osvetlim ali celo razsvetlim to temo, bom seveda moral ravnati vestno in pojasniti, zakaj je ženski spol v vseh pogledih močnejši od moškega.

Da ne pozabim na ženski spol v slovenskem pravosodju, politiki in ostalih pomembnih dejavnostih. Ženska, ki bodisi na biološki, duševni ali fiziološki ravni zavrže svojo ženskost, postane šibkejši spol, moškemu spolu enaka.

Edino rešitev obojih (sodnic in sodnikov) vidim v možnosti, da se duhovno prebudijo do take stopnje, da odločajo po svoji vesti in ne več na temelju ideološke oziroma spolne pripadnosti. Da bi to lažje in hitreje dosegli, sem za vse, ki bi se hoteli lažje in hitreje duhovno prebujati in okrepiti, izumil svojo Prebujevalnico.

Če bo sojenje v Sloveniji potekalo še naprej mimo pospešenega duhovnega prebujanja, bom namreč moral pisati moje Neodvisne komentarje do svojega odhoda na oni svet. Na srečo v pisanju uživam in mi ne bo hudega.

Vsekakor se bom v onostranstvo vrnil lahkega srca in mirne vesti. Ob odhodu pa bom v vesoljni računalnik (tukajšnja nebesa) prispeval čisto dušo.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.