VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

Spomenik zadnjega pokončnega moškega

Vsebina

172. DAN - VPR - SPOLNOST - ŽENSKA 4

9.12.2014

Rudi Klarič

KRIŠTOF KOLUMB

je vzbudil pri duhovno prebujenih ženskah veliko zanimanje. Ena od njih mi je prijazno sporočila tole:

“Kolumb je imel ženo. Povedal mi je sodelavec, ki je pred kratkim bral Kolumbovo zgodbo otrokom. Po lastnih zapisih je prvič šel služit na ladjo, ko je bil star 10 let. Leta 1473 je postal vajenec za trgovskega zastopnika pri vplivnih trgovskih družinah iz Genove. Leta 1479 se je poročil s Filipo Moniz Perestrelo, hčerko portugalskega plemiča genovskega rodu, tega ali naslednjega leta se jima je rodil sin Diego (ta je kasneje postal konkvistador). Filipa naj bi nekaj let kasneje umrla (sodeč po nekaterih virih pa jo je samo zapustil) in Kolumb si je leta 1487 v Španiji našel ljubimko, Beatriz Enríquez de Arana. V teh letih je plul po vsej Evropi.”

Toliko o Kolumbu. 

Neka druga oseba ženskega spola pa me prosi za kakšen resnejši podatek oziroma dokaz za to, da so ženske močnejši spol.

ODGOVOR MOJE VESTI

Moškim pripada samo iluzija, da izbirajo žensko svojega srca. V resnici si moškega izbere ženska. Postopek izbiranja poteka samodejno. Prenosni računalnik ženske (njeni možgani) nenehno sprejema podatke o genih razpoložljivih moških iz dosegljivega okolja. Ko računalnik izračuna, katera genska kombinacija bi porodila za preživetje najbolj posrečen naraščaj, se ženska pamet nemudoma odloči za dotičnega moškega. Ker je ženski spol močnejši, se ji izbranega moškega v večini primerov posreči omrežiti. To ženska pamet izvede na tak način, da se obnaša, kot da ji do njega ni prav nič. Bolj se ga brani, bolj omamljenec kleči pred njo. Seveda to velja samo za primer, da vse skupaj poteka na skrajno nizki ravni duhovne prebujenosti. 

Na vprašanje, kako poteka odnos med žensko in moškim v primeru visoke stopnje duhovne prebujenosti, bo moja vest odgovorila jutri. Očitno tema o spolni vladavini žensk ne zanima samo žensk. Od moškega sem prejel tole mnenje:

Ženska kot sodnica ... Seveda ne gre posploševati. So tudi dobre. Lahko pa povem iz svojih izkušenj. Moškega sodnika na sodišču že dolgo nisem videl. Kot da bi iz teh soban izginili, izumrli.” 

Morda pa je kaj na tem? Moram prespati.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

MOJA VEST TI PRAVI:

Če hočeš z DVD vsebino MELODIJA VESTI dvigniti raven Tvoje duhovne prebujenosti in podpreti moje delo, Ti predlagam, da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi na naslov _____________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI – UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 evrov in poštnino – oboje se zavezujem plačati ob povzetju.

Seveda pa lahko naročilo prevzameš tudi na sedežu podjetja Cultura Europaea, d. o. o., na Podgozdu 5.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.