VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NEODVISNI
KOMENTARJI
politični zapor

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
174. DAN - SVARILO

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >>

24.06.2016

Tema:

POLITIČNI ZAPOR

SPOMENIK BREZVESTNI SODNI PRAKSI

Vsebina

173. DAN - VPR - SPOLNOST - ŽENSKA 5

10.12.2014

Rudi Klarič

SPOLNOST - ŽENSKA 6

Moram prednostno odgovoriti na nujno vprašanje, ki sem ga prejel danes zjutraj navsezgodaj. Gospa, ki ga je poslala, je očitno začutila rahlo zaskrbljenost ob podnapisu pod sliko v včerajšnjem Neodvisnem komentarju in mi je sporočila: 

“Zanima me, zakaj je fotografija NK z dne 9. 12. 2014 spomenik zadnjega pokončnega moškega?”

MOJA VEST POJASNJUJE

Bronasti petelin na fotografiji ima podnapis “spomenik zadnjega pokončnega moškega”. Te besede nakazujejo slovo od časa, ko je bila prednostnega pomena tiste vrste pokončnost, ki jo zmore samo moški spol. Za pokončnega je veljal moški, katerega pomen v družbi je izhajal iz njegovega spolnega naboja. Tak moški je bil v svojem bistvu enak biku, prašiču, petelinu in ostalim dominantnim predstavnikom živalske farme. Bistvo pokončnosti moškega je bilo v jajcih, pokončnost ženske pa je izhajala iz njenega klitorisa, ki niti po pokončnosti niti po velikosti ali veličini, moški pokončnosti ne seže do gležnjev. Kot spomenik temu času moške pokončnosti bi lahko služila katerakoli skulptura živali moškega spola. Sporočilo pod sliko bronastega petelina torej opozarja na to, da neizogibno prihaja čas, v katerem bo postala brezvestna vladavina moške pokončnosti preteklost. 

Sporočilo pod sliko bronastega petelina: “spomenik zadnjega pokončnega moškega” torej sporoča, da prihaja čas, v katerem bo vse bolj prevladoval odnos med nami kot prebujenimi duhovnimi bitji. Prevladala bo tiste vrste pokončnost (hrbtenica), ki ne bo več značilna samo za moški spol. Prebujeno duhovno bitje je enako pokončna osebnost ne glede na to, ali ima telo moškega ali ženskega spola. Pojem “pokončni moški” pa bo ostal spomin na čas, v katerem so bili čustveni oziroma spolni odnosi pomembnejši od duhovnih. Kdaj bo minil čas brezvestnosti, moj podnapis pod bronastim petelinom ne pove. Upam, da še v tem tisočletju.

Več o včeraj obljubljeni osvetlitvi odnosa med spoloma na duhovni ravni pa jutri. Če seveda spet ne bo kakšnega nujnega vprašanja ...

SPOMENIK BREZVESTNI SODNI PRAKSI

si lahko ogledaš na zgornji sliki.

MOJA VEST TI PRAVI:

Če domnevaš, da imaš že dovolj visoko stopnjo duhovne prebujenosti in zatorej povsem zadošča, da Tvojo pamet uglasiš samo na naravne zakonitosti, Ti predlagam, da si kupiš 

Naravnik®, ki Ti bo v odlično pomoč za ta namen.

Če pa hočeš sočasno dvigniti tudi raven Tvoje duhovne prebujenosti, Ti predlagam, da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

 

Prosim, da mi na naslov _____________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI – UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 evrov in poštnino – oboje se zavezujem plačati ob povzetju.

Seveda pa lahko oboje plačaš in prevzameš tudi na sedežu podjetja Cultura Europaea, d. o. o., na Podgozdu 5 (prva hiša v naselju Podgozd, približno 3 km od Iga, v smeri Kureščka).

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča

 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.