VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NOVOSTI-OBVESTILA
• NAJNOVEJŠE •

PISAVA:  A-  A•  A+

08.10.2018

Tema:

RUDI KLARIĆ - Naravnik 2019

NARAVA & NARAVNIK

Vsebina

BESEDE AVTORJA NARAVNIKA

29.10.2018

Rudi Klarič

POVEZAVA>KAKO DO NARAVNIKA

POVEZAVA>NARAVNIK-CENIK

DNEVNI POSLOVNIK

PRIROČNIK NARAVNIH PRILOŽNOSTI

Naravnik® 2019

• prirejen tudi za svetovno uporabo – z zemljevidom časovnih pasov •

• MALA DUHOVNA PREBUJEVALNICA •

 

Prisrčno pozdravljene dolgoletne in nove uporabnice in uporabniki Naravnika.

 

Malokdo že ve, da sem nedavno izumil Prebujevalnico. Gre za prostor (kabina ali soba), v katerem lahko vsakdo po načelu samopomoči dviga in ohranja raven svoje duhovne prebujenosti. To je pomembno zato, ker edinole od ravni duhovne prebujenosti zavisi – za vsakogar neprecenljiva – osebna stopnja prisebnosti. Od osebne ravni duhovne prebujenosti in dosežene stopnje prisebnosti so namreč najbolj odvisni: osebna varnost, zdravje in nadčasovna življenjska uspešnost posamezne osebe

 

V sobi ali kabini Prebujevalnici se načrtno duhovno prebujaš in si z dokaj prijetnim urjenjem sočasno tudi višaš stopnjo prisebnosti. Koristi so: bistveno okrepljeno zdravje telesa, višja samozavest, bolj razumevajoči odnosi med spoloma, posledično pa tudi bistveno bolj kakovostni spolni odnosi.

 

Tvoja odločitev za uporabo Prebujevalnice bo lažja, ko se zaveš: visoke ravni duhovne prebujenosti, prisebnosti in samozavesti Ti nihče ne more podariti. Ne moreš je zadeti na tomboli, ni stvar dednine po starših, ne da Ti jo šola, ne moreš jo pridelati na vrtu niti kupiti na tržnici ...

 

Doseganje in ohranjanje visoke ravni osebne duhovne prebujenosti je večinoma mukotrpno delo. Da bi bil lahko osebnostni razvoj hitrejši, lažji in predvsem manj mučeniški, sem izumil sobe in kabine Prebujevalnice. Pomagaš si lahko tudi z dosledno vsakodnevno uporabo mojih miselnih spodbud v rubriki MALA DUHOVNA PREBUJEVALNICA, ki jih najdeš na vsaki datumski strani Naravnika 2019. Duhovno prebujanje s pomočjo Male Duhovne Prebujevalnice poteka sicer počasneje kot v sobah ali kabinah Prebujevalnicah, a je nekaj še vedno bolje kot nič.

 

Sicer pa Naravnik 2019 vsebuje številna neprecenljiva priporočila in informacije za bolj zdravo, varno, uspešno življenje z vsakodnevno uporabo naravnih zakonitosti. Z vztrajno uporabo Naravnikovih podatkov živiš prijetnejše – bistveno bolj zdravo in manj zaskrbljeno.

 

Vendar nikoli ne pozabi: brez načrtnega osebnega duhovnega prebujanja je svetla – ali celo sijajna – osebna prihodnost mogoča le v sanjah ali sanjarjenju.

 

POVEZAVA>KAKO DO NARAVNIKA

 

POVEZAVA>URNIK V PREBUJEVALNICI V PODGOZDU

 

 delo ciste vesti

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.