VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

Ni povezav za to polico.

30.10.2019

Tema:

UVODNA BESEDA TEHNIČNE UREDNICE

NARAVNIK 2020 ŽE V PRODAJI

Vsebina

NARAVNIK® 2020

DNEVNI POSLOVNIK

PRIROČNIK NARAVNIH PRILOŽNOSTI

Naravnik® 2020

Kot tehnična urednica in oblikovalka Naravnika si vsako leto prizadevam za tak priročnik, ki bo čim bolj prijeten za uporabo. Letos sem skupaj s sodelujočimi več pozornosti usmerila v videz knjige. Ta je nekoliko večja, tanjša, lažja in v manjšem obsegu kot prej. Kljub temu ponuja vso potrebno količino in izbiro informacij, ki Te bodo spremljale vsak dan v letu. 

Zaradi spiralne vezave Te Naravnik® 2020 zvesto počaka točno na tisti strani, kjer končaš z branjem, tako da se lahko k prebiranju priporočil vrneš tja, kjer končaš, kadarkoli – brez nepotrebnega prelistavanja. Imaš ga lahko stalno odprtega na pisalni mizi ali na kuhinjskem pultu. Dva dneva se zvrstita na isti strani, zato priporočila lažje primerjaš, načrtuješ, zapisuješ. Na ta način tudi lažje razvijaš občutek za Luno in njene mene in slediš njeni osvetljenosti skozi vseh 12 dvanajstin glede na pojemanje ali naraščanje.

Prikaz retrogradnosti se v letu 2020 ne pojavlja več v simbolni obliki, temveč kar z imenom planeta, ki je v tistem trenutku retrograden. Tako Ti ni treba ugibati o vsebini in moči vpliva, saj to lahko sklepaš iz oblike in velikosti napisa imena dotičnega planeta. Vrsta pisave je prilagojena področju, na katerem ima človeška pamet največ težav zaradi učinka delovanja retrogradnega planeta. Merkur se pojavi v bolj tehnični, tipkarski pisavi, saj največ preglavic povzroča ravno v računalništvu, internetu, tehniki…; Mars je napisan z »gromoglasnimi« in zelo izrazitimi črkami, ki asociativno opozarjajo na nasilje; Venerin romantični značaj pa ponazarja rokopis z vijugami, saj obdobje retrogradne Venere povzroča težave predvsem na področju vrednotenja, čustvovanja in umetnosti. Ko je vpliv retrogradnosti najmočnejši, so tudi črke večje, ko pa vpliv izzveneva, je manjši tudi napis. Torej, ta način oblikovanja v Naravniku grafično ponazarja ozadje zgodbe o retrogradnosti treh nam najbližjih planetov.

Oseba, ki si resno prizadeva za osebnostni razvoj, si bo najbolj pomagala z Naravnikovo Duhovno Prebujevalnico, ki Ti skozi vse leto vsak dan postreže z novo miselno spodbudo. Dnevne spodbude za duhovno prebujanje so (s)miselno prilagojene astrološkim razmeram za tisti dan. Vsaka izhaja iz lastnosti dotične Naravnikove dvanajstine, ki jih podzavestni del pameti v tistem obdobju – nekaterim bolj, drugim manj poudarjeno – vsiljuje. Vsako leto vsebinski urednik Naravnika pripravi vsebine Duhovne Prebujevalnice skladno z uporabo svojega raziskovalnega in ustvarjalnega navdiha, oziroma vestjo.

Nekatera Naravnikova priporočila so zahtevna za uporabo, zato se Tvoji pameti dozdeva, da jih nima časa vsak dan upoštevati. Predlagam Ti, da začneš z majhnimi koraki in tistimi priporočili, ki se Ti zdijo zate najbolj – ali pa vsaj najlažje – uporabna. Je to prehrana ali delo na vrtu? Morebiti obisk frizerja ali kozmetičarke? Zračenje stanovanja? 

Z redno uporabo vsakodnevnih Naravnikovih priporočil in spodbud za višjo raven duhovne prebujenosti bistveno lažje opustiš škodljive navade in odkriješ, sprejmeš in utrdiš koristne. V letu 2020 bo to nekoliko lažja naloga, saj Te pri tem podpirata tudi nova oblika in izboljšana preglednost Naravnika.

Naj Ti Naravnik® čim bolje služi in Te duhovno in naravno podpira in varuje na poti skozi celo leto. 

Uspešno v okroglo veselem letu 2020. 

Nataša Obreza

POVEZAVA>KAKO DO NARAVNIKA

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.