VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

Ni povezav za to polico.

23.10.2019

Tema:

NARAVNIK 2020

NASLOVNICA NARAVNIKA 2020

Vsebina

NARAVNIK® 2020 – OSNOVNI PODATKI

NARAVNIK® 2020
 

OSNOVNI PODATKI

  • Izdajatelj: Cultura Europaea d.o.o. v sodelovanju z Zavodom Vest

  • Vsebinski urednik: Rudi Klarič

  • Tehnična urednica: Nataša Obreza
  • Format: 155x220 mm

  • Vezava: spiralna vezava

  • Obseg: 236 strani

  • Cena: 17,60 € (v ceno je že vključen DDV)

Letošnji Naravnik® prinaša oblikovno in praktično osvežitev. Dimenzije so 155x220 mm (za primerjavo: lani 150x210 mm) kar omogoča boljšo preglednost priročnika. Namesto broširane vezave, je letos uporabljena spiralna vezava, tako da je uporabniku lažje listati po straneh, še več, Naravnik® te počaka na tisti strani, na kateri končaš z branjem. Strani je manj – 236 strani, ker so informacije strnjene. Na datumskih straneh sta namreč po dva dneva na eni strani, kar prinaša boljšo preglednost, načrtovanje, organiziranje, lažje primerjanje podatkov ... Temu sta prilagojena tudi urejenost in oblikovanje notranjosti Naravnika, ki sta letos še bolj prilagojena namenu. Torej, Naravnik® 2020 uporabniku zagotavlja optimalno uporabo v pisarni, doma, na potovanju ... kjerkoli.

Novost so tudi oznake za retrogradne planete, ki se letos pojavljajo kar v črkovni obliki z imenom retrogradnega planeta. Tako bo uporabniku brž jasno, za kateri planet gre. Vrsta pisave se skuša čim bolj približati področju, na katerem ima pamet v tem času največ težav (Merkur v tehnični pisavi; Venera v rokopisu - umetnost, čustva in Mars v jasni, "nedvoumni" pisavi). Velikost pisave se z izzvenevanjem vplivov zmanjšuje.

Tudi letos so miselne spodbude obnovljene, najdeš jih v kotičku Naravnikove Duhovne Prebujevalnice. Z njimi imaš priložnost za duhovno prebujanje, zato jih lahko prebiraš celo leto in ne le na dotični dan.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.