VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

NOVOSTI-OBVESTILA
• NAJNOVEJŠE •

PISAVA:  A-  A•  A+

13.03.2020

Tema:

POSEBNO OBVESTILO

VEST IN NARAVA

Vsebina

USB PREBUJEVALNICA

29.03.2020

Rudi Klarič

OBVESTILO

Za čas epidemije novega korona virusa so odpovedane vse redne dve-urne prireditve v Podgozdu in napovedane izredne večdnevne prireditve pristopa Sem&vem® ob morju in v toplicah. Prireditve Sem&vem® so nenadomestljiva oblika samopomoči in jih bomo organizirali takoj, ko bo to smiselno in dopustno.

Cultura Europaea® je v sodelovanju z Zavodom Vest omogočila vsem, ki jih pristop zanima, nov način samopomoči, ki poteka z uporabo osebne USB KARTICE. Ta kartica je (s)miselno in varovalno Sem&vem® orodje za uporabo doma. Kartica vsebuje namenske slikovno-zvočne vsebine – dela čiste vesti.

Te slikovno zvočne predstave – Prebujevalnice (SZP) lahko v kriznem obdobju nadomestijo bodisi prireditev v dvorani Prebujevalnici v Podgozdu, ali pa uporabo multimedijske predstave v sobi ali kabini Prebujevalnici.

Uporaba SZP Ti omogoča, da (doma ali na potovanju) najprej z uporabo pripravljalne predstave (SZP1) poustvarjaš (s)miselno usklajeno (koherentno) energijsko polje čiste vesti in čiste narave, Neposredno za tem pa uporabiš še govorno vodeno sproščevalno predstavo (SZP2) za globinsko sproščanje organizma. 

Na USB kartici sta že dostopni predstavi pripravljalna P1 – TEHNIKA in sproščevalna S1 – PRIJETNOST. Za obe že izdelani predstavi je možno naročilo po telefonu: 

Ester - 041 419-277 ali po e-pošti cultura.europaea@siol.net

Naslednji pripravljalni predstavi P2 – VESTNOST in P3 – SMISEL, sta že v postopku izdelave. 

Cena za obe osnovni predstavi je 48,80 Eur (22% DDV je vključen v ceno). V dobavo obeh predstav so vključeni tudi trije pisni dokumenti: POOBLASTILO ZA UPORABO, NAVODILA-VSEBINA, NAVODILA-UPORABA.

Ob naročilu je potrebno obvezno navesti naslednje podatke:

1. IME in PRIIMEK
2. DATUM ROJSTVA
3. KRAJ ROJSTVA
4. NASLOV BIVALIŠČA
5. TELEFON
6. NASLOV E-POŠTE

Način in rok dobave po dogovoru in predhodnem plačilu.

UČINKI

  • višanje ravni osebne duhovne prebujenosti, zavesti, prisebnosti, zbranosti, osredotočenosti

  • večanje odpornosti proti okužbam s spodbujanjem krepitve samodejnega naravnega samozdravilnega in varovalnega delovanja organizma 

  • razkrinkavanje in odpravljanje zahrbtne zločeste podzavestne domišljavosti, ki je globlji vzrok za prav vsako bolezen in osebno življenjsko težavo; 

POVEZAVA>

ORGANIZATORKA: MAJA PRAPROTNIK

041 41 92 77

051 66 97 25

e-pošta: cultura.europaea@siol.net

 

 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.