VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

PREBUJEVALNICA
≈ VSESTRANSKA ≈
UPORABNOST

PISAVA:  A-  A•  A+

20.04.2022

Tema:

PREBUJEVALNICA® ZA UPORABO DOMA

POZDRAVLJAM TE Z RAZUMEVANJEM IN SPOŠTOVANJEM

Vsebina

DOMAČA uporabA

15.06.2022

Rudi Klarič

Sem&vem®

SLIKOVNO ZVOČNE PREDSTAVE (SZP)

Prebujevalnica®

≈ ≈ ≈ ZA UPORABO DOMA ≈ ≈ ≈

OMOGOČA

POUSTVARJANJE (S)MISELNEGA ENERGIJSKEGA POLJA

IN GOVORNO VODENO GLOBINSKO SPROŠČANJE ORGANIZMA

ZA VIŠANJE RAVNI DUHOVNE PREBUJENOSTI, ZAVESTI, PRISEBNOSTI

IN SOČASNO SPODBUJANJE SAMODEJNEGA NARAVNEGA

SAMOZDRAVILNEGA DELOVANJA ORGANIZMA 


≈ ≈ ≈ Prebujevalnica® DOMA ≈ ≈ ≈

S SZP, ki jih namenjam neprecenljivemu osebnostnemu prebujanju, v Tvojem domačem prostoru in svojem telesu lahko z mojo pomočjo poustvariš energijsko polje za prebujanje in spodbujanje naravnega samodejnega samozdravilnega in varovalnega delovanja v svojem organizmu.

Za optimalen učinek moraš neposredno po uporabi katere od mojih SZP za prebujanje, treznjenje, prisebnost, zbranost … (oznaka SZP-P) uporabiti še katero od predstav z dodatno oznako -S (SZP-S), s katero TI omogočam uporabo govorno vodenega globinskega sproščanja organizma. 

Pomembno je, da ločiš: 

 • oznaka SZP označuje slikovno zvočne predstave, ki so vse namenjene izključno samo za osebno uporabo za prebujanje pred govorno vodenim globinskim sproščanjem za Prebujevalnico doma; 

 • oznaka SZV označuje pomožne slikovno zvočne vsebine – dokumentarne filme z oznako:

 

 • te vsebine so namenjene bodisi za samostojno rabo ali kot nadomestne slikovno zvočne vsebine za osebnostno prebujanje pred uporabo slikovno zvočne predstave za govorno vodenje globinskega sproščanja  organizma, kot na primer: SZP-S1-PRIJETNOST-20' ali SZP-S1-PRIJETNOST-25' ali SZP-PRIJETNOST-30'

Priporočam Ti, da začneš z osnovnim paketom SZP

≈ ≈ ≈ OSNOVNI PAKET SZP VSEBUJE ≈ ≈ ≈

 • pisna navodila za uporabo, ki vključujejo POOBLASTILO kot osebno dovoljenje za osebnostno uporabo;

SZP (osnovne slikovno zvočne predstave): 

 • SZP-P1-TEHNIKA-16'30" = priprava na sproščanje

 • SZP-S1-PRIJETNOST-20' = vodenje sproščanja

 • SZP-S1-PRIJETNOST-25' = vodenje sproščanja

 • SZP-S1-PRIJETNOST-30' = vodenje sproščanja

Ko začneš zaznavati za duševnost in telo koristne učinke, začneš z uporabo dodatnih slikovno zvočnih vsebin (SZV) glede na Tvoje osebnostne namene, ki jih najdeš in po svojem občutku izbereš v predalu FILMI>USB. Za začetek pa zadošča – kot osebnostna priprava na globinsko sproščanje organizma – uporaba v nadaljevanju navedenih SZP z dodatnimi oznakami - P1; P2; P3 …

Zaenkrat je dostopno samo govorno vodeno globinsko sproščanje organizma z oznako SZP-S1. V postopku priprave pa so naslednje dodatne izvedbe govorno vodenega globinskega sproščanja organizma z oznakami SZP-S2; SZP-S3…

 • SZP-S2-ODPIRANJE CELIC - 25' in 30'; 

 • SZP-S3-RAZTAPLJANJE ZAKRČENOSTI - 25' in 30';

 • SZP-S4-OPOGUMLJANJE ORGANIZMA - 25' in 30'

 • SZP-S5-OSREČEVANJE ORGANIZMA - 25' in 30'

 • SZP-S6-NOTRANJI NASMEH - 25' in 30'

 • SZP-S7-SPROSTITEV ORGANIZMA - 25' in 30'

 • SZP-S8-POENOSTAVITEV - 25' in 30'

SEZNAM SZP

ZA OSEBNOSTNO PREBUJANJE (-P1)

 ≈ ≈ ≈ OSNOVNI PAKET ≈ ≈ ≈

Predstava z oznako SZP-P1-TEHNIKA-16'30" je osnovna. Namenjena je predvsem osebam, ki šele začenjajo z uporabo metode Sem&vem®. Med spremljanjem predstave SZP-P1 spoznavaš bistvo metode Sem&vem® in tehniko uporabe. Za popoln učinek moraš po ogledu te predstave uporabiti in opraviti govorno vodeno globinsko sproščanje organizma. Ko osvojiš osnove, lahko začneš pred govorno vodenim globinskim sproščanjem organizma, za osebnostno prebujanje uporabljati še dodatne osebnostno prebujevalne SZP.

DODATNE PREBUJEVALNE PREDSTAVE (SZP)

PREBUJANJE-SZP-P2-VESTNOST-18'35" – ta predstava za pripravo na globinsko sproščanje je dostopna na USB nosilcu dobavljivem po dodatnem naročilu.

S predstavo SZP-P2-VESTNOST-18'35" lahko občasno nadomestiš osnovno predstavo SZP-P1-TEHNIKA-16'30". SZP-P2-VESTNOST-18'35" je namenjena predvsem v uporabi pristopa že izkušenim, zdravim osebam, ki si prizadevajo za višjo življenjsko formo. Namen vsebine je omogočiti osebi uporabnici poustvarjanje (s)miselnega energijskega polja s spodbujanjem razumevanja in resnejšega pojmovanja vestnosti.

PREBUJANJE-SZP-P3-SMISEL-20'  po dodatnem naročilu

S predstavo SZP-P3-SMISEL-20' lahko občasno nadomestiš osnovno predstavo P1-TEHNIKA-16'30". Predstava SZP-P3-SMISEL-20' je namenjena predvsem v uporabi pristopa že izkušenim, zdravim osebam, ki si prizadevajo za višjo življenjsko formo in hitrejši osebnostni razvoj. Namen vsebine je omogočiti osebi uporabnici poustvarjanje (s)miselnega energijskega polja v svojem telesu in prostoru s spodbujanjem razumevanja in resnejšega pojmovanja osebnega smisla življenja. 

PREBUJANJE-SZP-P4-ODPORNOST-24'45" – po dodatnem naročilu  ta SZP je namenjena tako zdravim kot tudi zdravstveno ogroženim ali že bolnim osebam, ki si prizadevajo za višanje ravni osebne duhovne prebujenosti z namenom spodbujanja samodejnega naravnega samozdravilnega in varovalnega delovanja organizma.

V vsebino z oznako SZP-P4 sem vključil lastne posnetke iz svojega osebnega slikovno zvočnega arhiva: 

 • nastop Poldeta Bibiča z recitacijo pesmi Franceta Prešerna URŠKA IN POVODNI MOŽ, posnet na otvoritvi razstave slikarke Vide Slivniker Belantič leta 1979 v Ljubljani 
 • v glavni vlogi je skulptura kiparja Stojana Batiča na Gospodarskem Razstavišču v Ljubljani, posnel sem jo leta 1983
 • dokumentarni posnetki plesnih prireditev Kazine EVROPA PLEŠE; ZVEZDE PLEŠEJO; FAVORITI ROKENROLA; posnel sem jih v letih 1983–1984 
 • posnetek iz mojega filma o slikarki Lizi Lik ilustrira besedilo:

 ≈ Mnogtére device, mnogtére ženice
 
oko je na skrivnem solzé preliválo 
≈

 • glasba: Ples Erinij – Richard Wagner – izvor izvedbe mi ni znan 
 • glasba: Poročna koračnica – Felix Mendelssohn Bartholdy – izvor izvedbe mi ni znan 
 • izvor ostale glasbe – izbor odlomkov iz glasbene opreme mojih predhodnih filmov

​Vsakogar, ki med ogledom prepozna podrobnejše podatke o avtorstvu katere koli v dotično SZP vključene glasbe, prosim, da mi jih pošlje na moj e-naslov: 

​rudiklaric@semvem.info

•••

DODATNE PREBUJEVALNE VSEBINE (SZV)

SZV – DOKUMENTARNI FILMI >POVEZAVA

Za osebnostno prebujanje lahko služi vsak od mojih obstoječih dokumentarnih filmov iz časa 1963–1990 z oznako delo čiste vesti®, ki so od leta 2020 naprej preporojeni in uporabni kot pomožne vsebine in zato lahko služijo tudi kot osebnostno prebujevalne vsebine za pripravo na globinsko sproščanje organizma.

POSEBNE SZP ZA SPROSTITEV (-S)

SZP ZA SPROŠČANJE-SZP-S1-PRIJETNOST-20'; -25'; -30'  – našteta trajanja vsebuje osnovni paket

Predstava z oznako SZP-S1 (SZP-S1-PRIJETNOST) zagotavlja osnovno govorno vodenje globinskega sproščanja organizma v trajanjih 20'; 25'; 30'. Učinek je optimalen, če vsakokrat pred uporabo preučiš pisna navodila za uporabo, ki jih prejmeš ob nakupu osnovnega paketa in dosledno upoštevaš tudi navodila med predstavo. 

Predstavi SZP-S1-PRIJETNOST-25' in SZP-S1-PRIJETNOST-30' zagotavljata povsem enako osnovno govorno vodenje globinskega sproščanja organizma kot SZP-S1-PRIJETNOST-20', le čas globinskega sproščanja organizma je za pet oziroma 10 minut daljši. 

SZP V PRIPRAVI

Za višanje ravni osebnostne duhovne prebujenosti, prisebnosti, zbranosti in za prebujanje in spodbujanje samodejnega naravnega samozdravljenja organizma in varovanja telesa pred poškodbami in okužbami bodo sčasoma izdelane nadaljnje vsebine. 

SPROŠČANJE-SZP-S2-RAZTAPLJANJE – Predstava je namenjena zdravim, zdravstveno ogroženim in tudi že bolnim osebam, ki si prizadevajo za spodbujanje samodejnega naravnega samozdravilnega in varovalnega delovanja svojega organizma z višanjem ravni osebnostne duhovne prebujenosti in globinskim sproščanjem organizma v (s)miselnem energijskem polju. Na razpolago bo v trajanjih 25 in 30 minut.

ORGANIZATORKA: MAJA PRAPROTNIK

041 41 92 77

051 66 97 25

cultura.europaea@siol.net

delo ciste vesti

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2024 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.