VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

SEM&VEM
OSNOVNI POJMI
ENERGIJSKO POLJE

PISAVA:  A-  A•  A+

26.03.2020

Tema:

PREBUJEVALNICA DOMA

Rudi Klarič

Vsebina

SLIKOVNO-ZVOČNE PREDSTAVE – PREBUJEVALNICA DOMA

29.07.2020

Rudi Klarič

Sem&vem®

SLIKOVNO-ZVOČNE PREDSTAVE (SZP)

Prebujevalnica®

ZA UPORABO DOMA 

OMOGOČA

POUSTVARJANJE (S)MISELNEGA ENERGIJSKEGA POLJA

IN GOVORNO VODENO GLOBINSKO SPROŠČANJE ORGANIZMA

ZA VIŠANJE RAVNI DUHOVNE PREBUJENOSTI, ZAVESTI, PRISEBNOSTI

IN SOČASNO SPODBUJANJE SAMODEJNEGA NARAVNEGA

SAMOZDRAVILNEGA DELOVANJA  ORGANIZMA 

POVEZAVA>POT DO PREBUJEVALNICE


PREBUJEVALNICA® DOMA

S SZP, ki jih namenjam prebujanju, v domačem prostoru in svojemu telesu lahko z mojo pomočjo poustvatiš energijsko polje za spodbujanje naravnega samodejnega samozdravilnega in varovalnega delovanja v svojem organizmu. Za optimalen učinek moraš neposredno po uporabi katere od mojih predstav za prebujanje, treznjenje, prisebnost, zbranost … (oznaka P) uporabiti še katero od predstav z oznako S, s katero omogočam govorno vodeno globinsko sproščanje organizma.

Priporočam Ti, da začneš z osnovnim paketom, ki vsebuje:

 • pisna navodila za uporabo, ki vključujejo POOBLASTILO kot osebno dovoljenje za uporabo;

SZP (slikovno-zvočne predstave): 

 • SZP-P1-TEHNIKA-16'30";
 • SZP-S1-PRIJETNOST-20'; 
 • SZP-S1-PRIJETNOST-25' 

Ko začneš zaznavati za duševnost in telo koristne učinke, začneš z uporabo dodatnih slikovno-zvočnih predstav, glede na Tvoje osebne namene. 

SEZNAM SZP

OSNOVNA SZP ZA PREBUJANJE (P)

PREBUJANJE-P1-TEHNIKA-16'30" – osnovni paket

Predstava P1-TEHNIKA-16'30" je osnovna, namenjena je predvsem osebam, ki šele začenjajo z uporabo pristopa. Med spremljanjem te predstave spoznavaš bistvo pristopa in tehniko uporabe. 

DODATNE PREBUJEVALNE PREDSTAVE

PREBUJANJE-P2-VESTNOST-18'35" – po dodatnem naročilu

S predstavo SZP-P2-VESTNOST-18'35" lahko občasno nadomestiš osnovno predstavo P1-TEHNIKA-16'30".  SZP-P2-VESTNOST-18'35" je namenjena predvsem v uporabi pristopa že izkušenim, zdravim osebam, ki si prizadevajo za višjo življenjsko formo. Namen vsebine je omogočiti osebi uporabnici poustvarjanje (s)miselnega energijskega polja s spodbujanjem razumevanja in resnejšega pojmovanja vestnosti.

PREBUJANJE-P3-SMISEL-20' – po dodatnem naročilu

S predstavo SZP-P3-SMISEL-20' lahko občasno nadomestiš osnovno predstavo P1-TEHNIKA-16'30".  Predstava SZP-P3-SMISEL-20' je namenjena predvsem v uporabi pristopa že izkušenim, zdravim osebam, ki si prizadevajo za višjo življenjsko formo in hitrejši osebnostni razvoj. Namen vsebine je omogočiti osebi uporabnici poustvarjanje (s)miselnega energijskega polja v svojem telesu in prostoru s spodbujanjem razumevanja in resnejšega pojmovanja osebnega smisela življenja. 

PREBUJANJE-P4-ODPORNOST-24'45" – po dodatnem naročilu ta SZP je namenjena tako zdravim, kot tudi zdravstveno ogroženim ali že bolnim osebam, ki si prizadevajo za višanje ravni osebne duhovne prebujenosti z namenom spodbujanja samodejnega naravnega samozdravilnega in varovalnega delovanja organizma.

V vsebino sem vključil lastne posnetke iz svojega osebnega slikovno-zvočnega arhiva: 

 • nastop Poldeta Bibiča z recitacijo pesmi Franceta Prešerna: URŠKA IN PODVODNI MOŽ, posneta na otvoritvi razstave slikarke Vide Slivniker Belantič leta 1979 v Ljubljani 
 • v glavni vlogi skulptura kiparja Stojana Batiča na Gospodarskem Razstavišču v Ljubljani, posnel sem jo leta 1983
 • dokumentarni posnetki plesnih prireditev Kazine EVROPA PLEŠE; ZVEZDE PLEŠEJO; FAVORITI ROKENROLA; posnel sem jih v letih 1983-1984 
 • posnetek iz mojega filma o slikarki Lizi Lik ilustrira besedilo:

 Mnogtére device, mnogtére ženice
 
oko je na skrivnem solzé preliválo 


 • glasba: Ples Erinij - Richard Wagner - izvor izvedbe mi ni znan 
 • glasba: Poročna koračnica - Felix Mendelssohn - izvor izvedbe mi ni znan 
 • izvor ostale glasbe - odlomki iz glasbene opreme mojih predhodnih filmov

​Vsakogar, ki med ogledom prepozna podrobnejše podatke o avtorstvu katerekoli v dotično SZP vključene glasbe prosim, da mi jih pošlje. 

SZP ZA SPROŠČANJE (S)

SPROŠČANJE-S1-PRIJETNOST-20' – osnovni paket

Predstava S1-PRIJETNOST-20' zagotavlja osnovno govorno vodenje globinskega sproščanja organizma. Učinek je optimalen, če pred uporabo preučiš pisna navodila za uporabo, ki jih prejmeš po e-pošti in dosledno upoštevaš tudi navodila med predstavo. 

SPROŠČANJE-S1-PRIJETNOST-25' – osnovni paket

Predstava S1-PRIJETNOST-25' zagotavlja povsem enako osnovno govorno vodenje globinskega sproščanja organizma, kot S1-PRIJETNOST-20', le čas sproščanja je za pet minut daljši. 

SZP V PRIPRAVI

Za višanje ravni osebne duhovne prebujenosti, prisebnosti, zbranosti in spodbujanje samodejnega naravnega samozdravljenja organizma in varovanja telesa pred poškodbami in okužbami, bodo v kratkem izdelane nadaljne vsebine. 

SPROŠČANJE-S2-RAZTAPLJANJE – Predstava je namenjena zdravim, zdravstveno ogroženim in tudi že bolnim osebam, ki si prizadevajo za spodbujanje samodejnega naravnega samozdravilnega in varovalnega delovanja svojega organizma z višanjem ravni osebne duhovne prebujenosti in globinskim sproščanjem organizma v (s)miselnem energijskem polju. Na razpolago bo v trajanjih 20' in 25'.

ORGANIZATORKA: MAJA PRAPROTNIK

041 41 92 77

051 66 97 25

cultura.europaea@siol.net

delo ciste vesti

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.