VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

ZA DANES
VEST

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

13.05.2020
TEŽAVNI OČE

13.05.2020
POMOČ NAJBLIŽJIM

05.08.2018
JAZ IN MOJA PAMET

03.11.2017
NAŠ PRDEC ?

24.08.2017
ZAUPANJE

07.04.2017
NEGOTOVOST

12.03.2017
NIHALO

20.10.2016
DEPRESIJA

19.08.2016
NESPEČNOST

24.06.2016
KRATKOVIDNOST

24.06.2016
BOGOVI

24.06.2016
IZ TEORIJE V PRAKSO

24.06.2016
KOPALNICA ZA ZAVEST

24.06.2016
SVETILNIK

24.06.2016
KAJ JE PRISEBNOST ?

24.06.2016
JEDILNIKI

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>

24.06.2016

Tema:

SPOLNOST

Indijska umetnina, ki sem jo kupil v Bombayu, na tržnici ukradenih reči

Vsebina

ŽENSKI IN MOŠKI ORGAZEM

21.12.2014

Rudi Klarič

ŽENSKI IN MOŠKI ORGAZEM

Naslednji opis objavljam zato, ker ocenjujem, da je razumevanje razlike med ženskim in moškim orgazmom lahko koristno za tiste, ki imate na tem področju težave. Spraševalka sprašuje, kaj moja vest pravi na spodaj navedena zatrjevanja. Glede spodnjih navedb preučevalke starodavnih spolnih navad in običajev moja vest ne more reči prav nič. Pri odgovoru na tovrstno miselnost si lahko pomagam samo z intuicijo, ki me povezuje s tistim delom vesoljnega računalnika, ki ohranja podatke o razvoju spolnosti. Najprej odlomek zapisa:

“Tekmovalna energija moških je bila usmerjena izključno v lov, ker si niso mogli privoščiti, da bi se »pretepali in ubijali zaradi žensk«, saj je bila sama narava in preživetje v njej dovolj »morilska« (če se zavedaš, da si imel proti tigrovim čekanom ali mamutovim oklom v roki v tistem času samo kamen ali palico). Te točke avtorja (v njuni knjigi) utemeljita na navajanju spolnih navad in običajev še živečih »primitivnih« skupin ali iz zapisov antropologov o tistih skupinah, ki so pred kratkim izumrle, z navajanjem protislovij iz določene »uradne literature« s področja antropologije in po moje s kronskim dokazom, narejenim na opisu načrtno opazovanega in preučevanega spolnega odnosa od trenutka, ko vstopi penis v vagino, do trenutka, ko orgazmično sprosti spermo in ta odpotuje k jajčecu. Izbira, katera semenčica bo oplodila jajčece, poteka v notranjosti ženskega telesa, daleč od njenih oči! Zaradi tega je dobro, da pred oploditvijo, ki služi za izdelavo novega telesa, pride do tekmovanja med semenčicami različnih moških, izmed katerih potem narava za vsako oploditev optimalno. Torej narava odloči o tem, katera semenčica najbolj »paše« k obstoječemu jajčecu, da bo iz skupka zraslo optimalno telo. Da je to možno, ostalo spermo narava orgazmično iztisne iz notranjosti. Na osnovi tega avtorja utemeljujeta multiorgazmičnost ženske oziroma njen zakasneli orgazem ter enostavni in takojšnji orgazem moškega.”

ODGOVOR MOJE INTUICIJE

Seveda je za vodenje mehanizma, ki odloča, kdo se bo spolno družil s kom, pooblaščena izključno samo narava. Narava pove ženski, katerega moškega naj izbere. Če se ženska povsem prepusti nagonu, je povsem naravno, da se je pripravljena istega dne spolno združiti z ve荠moškimi. Seveda nagonsko izbirajoča ženska moškega ne izbira po videzu. Izbira po nagonu, pamet pa jo prepriča, da je nagonsko izbrani moški zanjo najlepši, čeprav so drugi mnenja, da je grd kot smrtni greh, po vrhu vsega pa še duhovno uspavan. Glede dirke semenčic je stvar še preprostejša. Pri tekmi semenčic gre izključno samo za spretnost in moč. Pri izbiri moškega gre torej za gensko združljivost, pri dirki semenčic pa za to, katera semenčica je bolj vitalna. Kar zadeva moški orgazem, je logično, da mora moškemu najprej priti, šele potem so smiselni ženski orgazmični krči, ki po eni strani pomagajo moškemu izbrizgu do maternice, po drugi pa semensko tekočino po zaključeni dirki iztisnejo ali celo izperejo iz nožnice. Odtod tudi bistvena razlika med ženskim in moškim orgazmom, ko gre za vprašanje nagonske združitve. Povsem druga stvar pa je, ko gre za vprašanje spolnega odnosa na duhovni ravni. O tem pa jutri.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.