VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

ZA DANES
VEST

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

30.07.2016
SREČA

31.07.2016
SREČA IN ZDRAVJE

05.08.2016
BOLEČINE

26.03.2017
PRIPOROČAM

07.08.2018
DOBIČEK

08.04.2021
DUHOVNA RESNICA

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

24.06.2016

Tema:

RAZNO

Slovenski par iz rimskih časov

Vsebina

VRSTA VPRAŠANJ

14.12.2014

Rudi Klarič

VRSTA VPRAŠANJ

Dobil sem nekaj vprašanj, ali bom neodvisne komentarje pisal še naprej sedaj, ko je Janša osvobojen. Ni osvobojen. To je samo iluzija. Prav tako ni osvobojenih na tisoče njegovi somišljenic in somišljenikov. Smo na navidezni svobodi, dokler bo naše sodstvo delovalo brezvestno. Vladavina brezvestnosti pa bo trajala, dokler naša zakonodaja sodstvu ne bo ukazala, da mora po uradni dolžnosti soditi pravično. Dotlej smo vsi, ki nam vest pravi, da se je potrebno zoperstaviti brezvestnemu sodišču in mu povedati svoje, v javnem zaporu. Vladajo pa nam tisti, ki nimajo pojma o vesti. Ti so naši ječarji. Kljub prisegi so prepričani, da je treba brezvestno sodišče tudi v demokratični ureditvi slepo spoštovati, enako kot v času vladavine fašizma, nacizma in komunizma.

Neka gospa mi je poslala vrsto vprašanj s področja spolnosti, na katera ne morem naenkrat odgovoriti, ker bi se mi lahko od višine njenih vprašanj zvrtelo. Zato bom po malem odgovarjal v nadaljnjih dneh. Jutri bom objavil njen uvod, da Te obvestim, za kaj gre.

Seveda je te vrste tema nekoliko delikatesna, če že ne delikatna. Včasih so take, ki so odkrito in po svoji vesti odgovarjali na takšna vprašanja, žive sežigali. Bomo videli, kaj bo. Če so tisti na celjskem sejmu pornografije preživeli, bom verjetno tudi jaz.

 

MOJA VEST TI PRAVI:

Če domnevaš, da imaš že dovolj visoko stopnjo duhovne prebujenosti in zatorej povsem zadošča, da Tvojo pamet uglasiš samo na naravne zakonitosti, Ti predlagam, da si kupiš Naravnik®, ki Ti bo v odlično pomoč za ta namen.

Če pa hočeš sočasno dvigniti tudi raven Tvoje duhovne prebujenosti, Ti predlagam, da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi na naslov _____________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI – UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 evrov in poštnino – oboje se zavezujem plačati ob povzetju.

Seveda pa lahko oboje plačaš in prevzameš tudi na sedežu podjetja Cultura Europaea, d. o. o., na Podgozdu 5 (prva hiša v naselju Podgozd, približno 3 kilometre od Iga, v smeri Kureščka).

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.