VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

ZA DANES
VEST

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
5 - PRIČAKOVANJA

24.06.2016
1 - MAŠČOBE

24.06.2016
O DUHOVNI RAVNI

24.06.2016
6 – IZVOR SVETA

24.06.2016
7 – IZROJENOST

24.06.2016
NARAVNA SPROSTITEV

24.06.2016
VRSTA VPRAŠANJ

24.06.2016
ŽENSKA 2

24.06.2016
SPOLNA MOČ

24.06.2016
1 - SMISEL

24.06.2016
ZAVEST - ŠIROKA

24.06.2016
ZAVEST - ZMEDENA

24.06.2016
ZAVEST - VISOKA

24.06.2016
1 - SVETILNIK

24.06.2016
2 - FORMA

24.06.2016
SI UPAŠ UPATI ?

24.06.2016
DUHOVNA PREBUJENOST

24.06.2016
3 - PRISEBNOST

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>

24.06.2016

Tema:

RAZNO

SVETILNIK BREZ LUČI - prizor iz filma PRAVO IN VEST

Vsebina

POPLAVE

16.1.2015

Rudi Klarič

POPLAVE

VPRAŠANJE IZ OBČINSTVA:

“Tole s poplavami mi ne gre iz glave. Če se na tečajih stopi toliko snega, ledu in ledenikov, mora biti seveda v zraku več vlage in mora biti več dežja. Ali so tudi za slabo vreme in poplave krivi komunisti?”

ODGOVOR MOJE VESTI:

Svetu bi morali vladati duhovno prebujeni. Ni pomembno ali je kdo proletarec ali doktorica mikrobiologije. Bistvena je njegova ali njena stopnja duhovne prebujenosti. Duhovno prebujeni človek ima povezavo s svojo in tujo vestjo. Ne razmišlja brezvestno.

Brezvestna miselnost, da mora svetu zavladati proletariat, poveličuje pomen delavskega razreda (množice) in grobo prezira pomen svobodne ustvarjalnosti in človekovih pravic posamezne osebe.

Organizirana inkvizicija v organiziranih verstvih, organizirani fašizem v Italiji, organizirani nacizem v Nemčiji, organizirani komunizem v Sovjetski zvezi … so tudi v Sloveniji z zapovedano brezvestno miselnostjo porajali zločine proti naravi in proti človečnosti.

Poplavljene vasi in mesta, ne samo v Sloveniji, kjerkoli se pojavijo, so posledica vladavine brezvestnosti. Kar doživljamo danes je bumerang. Bumerang za uspavano ljudstvo, ki ohranja in še naprej voli vladavino brezvestnosti.

Po osamosvojitvi smo imeli v Sloveniji štiri predsednike države:

Milana Kučana, člana ZKS z deponirano izkaznico

Janeza Drnovška, člana ZKS, usoda izkaznice ni znana

Danila Türka”‹, člana ZKS, usoda izkaznice ni znana

Boruta Pahorja, člana ZKS, usoda izkaznice ni znana

Vsi štirje izhajajo iz ZKS, organizacije slabe vesti, ki je v Sloveniji ustoličila vladavino brezvestnosti. Ob nastopu predsednikovanja so prisegli, da bodo spoštovali ustavni red in ravnali po svoji vesti v dobrobit Slovenije. Kljub prisegi so opustili zahtevo po učinkovitem sodnem varstvu ustave in človekovih pravic. Namesto tega so dopustili ohranitev brezvestne sodne prakse, ki je nastala v času zločinske ZKS, katere pomembni člani so bili. Z ohranjanjem brezvestne sodne prakse ni mogoče ravnati v dobrobit Slovenije, niti se učinkovito in pravočasno organizirati proti poplavam, kriminalu, ropanju države in ljudstva, brezposelnosti ... Ves čas njihove vladavine je namesto preventivni miselnosti posvečen zdravljenju ozdravljivih in neozdravljivih bolezni in mukotrpnemu saniranju z vladavino brezvestnosti povzročene škode. 

Kar doživljamo danes je bumerang neizprosnih naravnih zakonitosti, odgovor na duhovno spanje ljudstva, ki je s tem, da ni šlo na volitve, ali pa volilo z masko prijaznosti prikrite komuniste, izbralo večno zimo namesto štirih letnih časov. 

Če razumeš, kaj Ti sporočam, Te vabim v energijsko polje čiste vesti v Prebujevalnico na Podgozdu. Če si tega ne moreš privoščiti, pa si za silo lahko pomagaš tudi z mojimi Neodvisnimi komentarji. 

 

MOJA VEST TI PRAVI:

Če hočeš z DVD vsebino MELODIJA VESTI nekoliko pospešiti Tvoje duhovno prebujanje in podpreti moje delo, Ti predlagam da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi na naslov __________________________ pošljete vsebino MELODIJA VESTI - UVOD na enem DVD nosilcu z izvedbo v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 Evrov in poštnina - oboje plačljivo ob povzetju.

MOJA VEST TI PRAVI:

Če hočeš z DVD vsebino MELODIJA VESTI nekoliko pospešiti Tvoje duhovno prebujanje in podpreti moje delo, Ti predlagam da pošlješ na e-naslov: 

cultura.europaea@siol.net

naslednje sporočilo: 

Prosim, da mi pošljete vsebino MELODIJA VESTI - UVOD na DVD nosilcu v slovenskem in angleškem jeziku. Znesek 15 Evrov in poštnino bom plačala - plačal, ob povzetju.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.