VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

ZA DANES
VEST

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

19.03.2021
SAMOZDRAVLJENJE

13.05.2020
TEŽAVNI OČE

13.05.2020
POMOČ NAJBLIŽJIM

05.08.2018
JAZ IN MOJA PAMET

03.11.2017
NAŠ PRDEC ?

24.08.2017
ZAUPANJE

07.04.2017
NEGOTOVOST

12.03.2017
NIHALO

20.10.2016
DEPRESIJA

19.08.2016
NESPEČNOST

24.06.2016
KRATKOVIDNOST

24.06.2016
BOGOVI

24.06.2016
IZ TEORIJE V PRAKSO

24.06.2016
KOPALNICA ZA ZAVEST

24.06.2016
SVETILNIK

24.06.2016
KAJ JE PRISEBNOST ?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>

24.06.2016

Tema:

ZAVEST

IZREZ IZ POGLEDA SEM&VEM

Vsebina

ZAVEST - TVOJ KROŽNIK

15.1.2015

Rudi Klarič

ZAVEST – TVOJ KROŽNIK

VPRAŠANJE

Odlomek iz sporočila: “... velikokrat v zvezi s pristopom Sem&vem berem o zavesti ... kaj sploh je zavest?”

ODGOVOR

Najlažje si predstavljaš pojem zavesti, če si kupiš sliko z naslovom POGLED Sem&vem®. Obstaja v slovenskem ali angleškem jeziku, v cenejši ali dražji izdelavi.

Na Pogledu so med drugim prikazani tudi pojmi: 

NADZAVEST • ZAVEST • PODZAVEST

NADZAVEST je najbolj intimen, izrecno duhovni ravni sporazumevanja namenjen del pameti. Služi samo Tebi kot duhovnemu bitju, potem ko se duhovno dovolj prebudiš. V ta del Tvoje pameti okolje ne more poseči. Z uporabo nadzavesti lahko načrtuješ in vplivaš na Tvojo svetlo prihodnost celo za čas, ko bo Tvojemu telesu že potekel rok trajanja.

PODZAVEST je domovina nagonov, kraljestvo izražanja genov. V podzavestno delujočem delu pameti in pripadajočih delih organizma so shranjene iz zgodovine in pradavnine človeštva in rodu Tvoje pameti izhajajoče koristne in in škodljive lastnosti, nadarjenosti, značajske in telesne posebnosti ... 

ZAVEST je krožnik, na katerem Ti Tvoja pamet iz PODZAVESTI ponuja ali celo vsiljuje: užitno, kakovostno, zdravilno ali pa tudi strupeno, pokvarjeno, ničvredno ... miselnost: fiksne ideje, predsodke, moreča ali spodbudna miselna stanja. 

Dokler je raven Tvoje duhovne prebujenosti nizka, Tvoja zavest pohlevno sprejme vse, kar ji podzavestno delujoči del pameti in organizma ali miselnost okolja vsiljuje.

Ko stopnjo Tvoje duhovne prebujenosti dvigneš na dovolj visoko raven, zmoreš uporabiti NADZAVESTNI del Tvoje pameti.

Na visoki ravni duhovne prebujenosti, Ti PODZAVESTNO delujoči del Tvoje pameti in organizma ne more več vsiljevati podzavestnih potreb po: podedovanih zamerah; škodljivih jedeh; omamnih pijačah; zakajeni, od alkoholnih hlapov ali domišljavosti pijani družbi ... 

Vsakdo ve, da humus, gnoj (prostodušno rečeno – drek) ne sodi na krožnik, pač pa na polje ali vrt.

Na krožnik sodi le tisto, kar iz primerno pognojene zemlje plemenitega, zdravega, okusnega ... zraste.

Malokdo že premore tako visoko stopnjo duhovne prebujenosti, da zmore uporabljati nadzavestni del pameti, s katerim loči, kdaj ima na krožniku svoje zavesti užitno duševno hrano in kdaj le gnoj, ki ga v svojem duhovnem spanju nič hudega sluteč uživa pod vplivom trgovskega marketinga in ga iz dneva v dan priporoča tudi drugim. Njegova duhovno nenadzorovana pamet misli, da je gnoj nekaj hudo imenitnega, saj iz njega zraste hrana. Vendar je bolje imeti na krožniku namesto dreka imeti tisto, kar iz njega zraste.

Nizka zavest je stanje, v katerem Tvoja zavest slepo služi Tvoji podzavesti, Tebi pa prepeva iz dneva v dan enako in isto uspavanko, v usodo vdano sporočilo, da se ne da nič narediti. 

Potem, ko si zavest urediš in očistiš, noče ve荠služiti Tvoji podzavesti.

Poprej nizka ali celo nizkotna, postaja vse bolj urejena, očiščena, postane neodvisna od zahtev in ukazov podzavesti in služi samo še Tebi in Tvoji vesti.

Omogoča Ti izbiro.

Na krožnik Tvoje zavesti sprejemaš samo tisto duševno hrano, s katero vse lažje in vse hitreje, mimo nepotrebnega odlašanja udejanjaš Tvoje življenjsko poslanstvo. Da lahko ločuješ med gnojilom in hrano, ki zraste iz njega, potrebuješ višjo raven duhovne prebujenosti, torej - Prebujevalnico.

 

 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.