VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

ZA DANES
VEST

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

19.03.2021
SAMOZDRAVLJENJE

13.05.2020
TEŽAVNI OČE

13.05.2020
POMOČ NAJBLIŽJIM

05.08.2018
JAZ IN MOJA PAMET

03.11.2017
NAŠ PRDEC ?

24.08.2017
ZAUPANJE

07.04.2017
NEGOTOVOST

12.03.2017
NIHALO

20.10.2016
DEPRESIJA

19.08.2016
NESPEČNOST

24.06.2016
KRATKOVIDNOST

24.06.2016
BOGOVI

24.06.2016
IZ TEORIJE V PRAKSO

24.06.2016
KOPALNICA ZA ZAVEST

24.06.2016
SVETILNIK

24.06.2016
KAJ JE PRISEBNOST ?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>

24.06.2016

Tema:

DUŠEVNE TEŽAVE

VEST IN NARAVA

Vsebina

STRAH PRED BOLEZNIJO

15.2.2015

Rudi Klarič

STRAH PRED BOLEZNIJO

Za iskanje poti iz stiske je potreben pogum, da zastaviš pogumno vprašanje. Eno takih je tudi tole: 

VPRAŠANJA – ODGOVORI

Pred pol leta sem bil tudi pri vas in takrat nisem zdržal pritiska, ki mi ga je povzročal strah pred boleznijo. Strah pred boleznijo ne prihaja iz Tebe, prihaja iz Tvoje pameti. Težava ni v Tebi, je v Tvoji pameti. Da odpraviš težavo, se moraš duhovno prebuditi in okrepiti do take ravni, da Te bo Tvoja pamet nehala gnjaviti in Ti bo začela služiti. Za to pa vsakomur priporočam uporabo moje Prebujevalnice.

Sedaj ko vsi zdravniški testi ne najdejo fizičnih težav z mojim telesom, pa so se mi pričele pojavljati psihične težave. Živiš v zmoti. Duševne težave se niso začele pojavljati zato, ker zdravstvo ni našlo telesnih bolezenskih težav. Duševne težave so bile že prej. Zaradi duševnih težav Te je strah bolezni. 

Ker sem 4 leta hodil drugam in se povezoval na kanal, hkrati pa vso stimulacijo črpal iz tega, se mi sedaj pojavlja vprašanje o smislu življenja. Vsak pristop ima v sebi nekaj dobrega. Ti pa moraš izbrati tistega, s katerim si najbolj uspešen. Prej izbereš pristop, s katerim si lahko najbolje pomagaš, prej boš našel pot iz stiske. Uporaba kanala, ki Te ne povezuje z izvorom vesti, je zelo tvegano početje. Mešanje čustvenih in vestnih pristopov povzroča duševne motnje. Hkratna uporaba pristopov različnega izvora mora trajati čim krajši čas. Vsakomur predlagam, da hkrati ne uporablja več pristopov. Ko začneš uporabljati Prebujevalnico, moraš nehati uporabljati pristope, ki Te čustveno spodbujajo, a duhovno uspavajo.

Rad bi našel veselje in strast v nečem, vendar ga ne najdem, čutim močne pritiske v glavi in se nikakor ne morem dvigniti. Pritiske v glavi čutiš zaradi protislovij. Protislovja povzroča Tvoje hotenje, da se duhovno prebudiš, sočasno pa uporabljaš pristop, ki Te čustveno spodbuja, duhovno pa uspava. Ne zavedaš se, da Te čustveno utemeljeni pristopi navidezno krepijo, v resnici pa zlorabljajo Tvojo ustvarjalno moč in Te energijsko izčrpavajo. 

Kako bi našel neko kreativnost v sebi, popolnoma sem prazen in čutim, da si s tem škodujem tudi fizično? Ustvarjalnosti ne najdeš v Tvoji pameti. Ti, kot duhovno bitje, si ustvarjalnost. Tvoja poglavitna težava je v tem, da je Tvoja pamet močnejša od Tebe. Tvoja pamet v sebi domišljavo išče ustvarjalnost, Tebe pa podcenjuje, zaničuje in uspava. Moraš se duhovno prebuditi, okrepiti in dobiti moč nad lastno pametjo. Potem Te ne bo več mogla strašiti. Začela bo služiti Tebi kot ustvarjalnemu duhovnemu bitju. Ne bo več žrtev čustvovanja. Pomagala Ti bo iskati načine za udejanjanje Tvojega trajnostnega (vestnega) življenjskega smisla.

Zanima me, ali je mogoče z vašo metodo priti spet nazaj v življenje, čutiti varnost in veselje. Seveda. Celo več. Namesto veselja začutiš srečo. V tem je osnovni namen, sijaj in lepota mojega pristopa. Predlagam Ti, da na levi strani naslovnega predalnika poiščeš in odpreš zeleni predal z napisom OBVESTILA – NOVOSTI. Tam si lahko prebereš o Prebujevalnici na Podgozdu in o programu za izmenjavo izkušenj, ki dvakrat na leto poteka v Malem Lošinju.

Ne vem kaj storiti. Pridi na trikrat tedensko srečanje z mano v Prebujevalnico na Podgozd ali aprila v Mali Lošinj, kjer si boš v tednu dni na moji izmenjavi izkušenj za prvo silo okrepil notranjo (duhovno) moč. Na ta način boš imel tudi priložnost razumeti, za kaj pravzaprav pri duhovnem prebujanju gre.

OPOZORILO

Moj pristop je utemeljen na visoki ravni duhovne prebujenosti in ne na zdravstveni stroki. Zato Ti priporočam, da se o Tvoji zmožnosti uporabe mojega pristopa pred odločitvijo posvetuješ z osebo, ki je strokovno usposobljena za svetovanja s področja psihiatrije. Prav tako je za vsakogar, ki ga mučijo duševne težave, neobhodno, da ga na moje predstave vsaj v začetku spremlja duševno čim bolj uravnovešena oseba. To velja tudi za prireditev, kot je letos od 11. do 18. aprila v Malem Lošinju.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.