pasica
 

Predali - Police - Okna

Iskalnik

Predal

DOSTOP

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine odprtega predala:

24.06.2016

Tema:

KJE JE PODGOZD

DOSTOP DO PPREBUJEVALNICE IN PODJETJA CULTURA EUROPAEA

Vsebina

CULTURA EUROPAEA - DVORANA PREBUJEVALNICA - DOSTOP

CULTURA EUROPAEA d.o.o.

DVORANA PREBUJEVALNICA

Prihodi iz Ljubljanske obvoznice:

>> Če prihajaš po avtocesti iz Primorske smeri, zavij na Ljubljansko obvoznico na desno v smeri za Novo mesto. Potem, ko pelješ mimo počivališča Barje in mimo odcepa Ljubljana - center, sledi odcep za Ig po katerem zapustiš avtocesto. Na prvem križišču po odcepu iz avtoceste zavij na levo in sledi usmeritvam za Ig.

>> Pri prihodu iz Gorenjske smeri skozi predor v Šentvidu voziš po obvoznici v smeri proti Novemu mestu. Potem, ko pelješ mimo počivališča Barje in mimo odcepa Ljubljana - center, sledi odcep za Ig po katerem zapustiš avtocesto. Na prvem križišču po odcepu iz avtoceste zavij na levo oziroma sledi usmeritvam za Ig.

>> Za prihod iz Štajerske zavij na obvoznici v smeri proti Novemu mestu. Vozi čez most "harfo" mimo odcepa za Bizovik skozi polpredor Strmec in predor Golovec. V predoru Golovec ostani na desnem pasu. Pazi, da po predoru ne zaviješ levo v smeri proti Novemu mestu pač pa ostani na avtocesti v smeri proti Kopru. Pelji tudi mimo odcepa Ljubljana - jug, kmalu za njim je odcep za Ig. Ko zapelješ iz avtoceste, na vseh križiščih lokalnih cest praviloma zaviješ v levo oziroma slediš usmeritvam za Ig.

Od odcepa za Ig do DVORANE PREBUJEVALNICE:

>> Od odcepa za Ig na avtocest do Iga je 6 km (cca 10 minut počasne vožnje). V Igu je potrebno slediti smernemu napisu za Kurešček. Po vožnji skozi Ig pripelješ do semaforiziranega križišča, na katerem zaviješ desno v smer za Kurešček. Od križišča, kjer se začne cesta vzpenjati, do obcestne table - PODGOZD - je še 3 km. Takoj po tabli PODGOZD - na prvem odcepu na desni strani zavij po desnem  odcepu navzgor - na parkirišče pred vhod v DVORANO
PREBUJEVALNICO.

Do sprejemne pisarne podjetja Cultura Europaea d.o.o. in Zavoda Vest je dostop po stopnicah na desni strani zgradbe oziroma na desni strani garažnih vrat (ob poštnem nabiralniku).

Ko prideš prvič, vozi previdno, kasneje pa tudi.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2017 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.