VHODNA VRATA

Iskalnik

Predal

PAMET

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine odprtega predala:

>> Sem&vem VSEBINE PRISTOPA
> POMEN MISELNOSTI
BISTVO PRISTOPA • PAMET IN OSEBNOSTNO PREBUJANJE

24.06.2016

Tema:

BISTVO PRISTOPA

PREBUJANJE V PODGOZDU

Vsebina

PAMET IN OSEBNOSTNO PREBUJANJE

27.8.2020

Rudi Klarič

PAMET IN OSEBNOSTNO PREBUJANJE 

Bistvo pristopa Sem&vem® je v tem, da prav vsaki osebi, torej tudi Tebi, omogoča duhovno prebujanje in posledično tudi krepitev Tvoje osebne notranje moči, prisebnosti in samozavesti. Pristop sočasno omogoča večanje odpornosti organizma, spodbuja naravno samodejno samozdravljenje telesa in spodbuja osebnostni razvoj.

Dokler se osebnostno ne prebudiš, ne moreš živeti kakovostno niti delovati nadčasovno ustvarjalno, četudi bi Tvoja pamet razpolagala z vsem orožjem, denarjem in znanjem tega sveta.

Pogoj za začetek duhovnega prebujanja je (s)miselno energijsko polje TUJE čiste vesti. Ko se duhovno neprebujena oseba nahaja v (s)miselnem energijskem polju, torej vzdušju, TUJE čiste vesti, ima priložnost, da se začne tudi sama osebnostno prebujati. Tako postajaš samostojno, neodvisno, svobodno, zavestno misleče, prebujeno duhovno bitje.

V (s)miselnem energijskem polju TUJE čiste vesti se začenjaš lažje in hitreje zavedati sebe kot duhovnega bitja. Spoznavaš, da moraš za zdravje Tvojega telesa in nadčasovni osebnostni življenjski uspeh nujno spremeniti tiste dele Tvoje podedovane ali po rojstvu pridobljene pameti in njene miselnosti, ki dušijo delovanje Tvojega organizma in Te ovirajo na zahtevni razvojni poti od osebe do osebnosti.

Domišljava pamet si prizadeva Tvoje osebnostno prebujanje nemudoma preprečiti in Te poskuša ponovno uspavati. S posmehom, zaničevanjem ali zastraševanjem si prizadeva razvrednotiti pomen (s)miselnega energijskega polja TUJE čiste vesti. Želi čimprej zapustiti to polje z domišljavim namenom, da se vanj nikoli več ne vrne. 

Ne bodi žrtev lastne pameti. Ne dovoli ji, da Te uspava. Uporabi Prebujevalnico.

 fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča .

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.