VHODNA VRATA

Iskalnik

Predal

PBCA

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine odprtega predala:

>> Sem&vem VSEBINE PRISTOPA
> PREBUJEVALNICA
1-PRISTOP SEM&VEM • BISTVO PRISTOPA

>> Sem&vem VSEBINE PRISTOPA
> PREBUJEVALNICA
2-PREBUJEVALNICA • MULTIMEDIJSKE VSEBINE

>> Sem&vem Zavod Vest
> DELA ČISTE VESTI
4-PARTNERSTVO • PROJEKT MERITVE UČINKOVITOSTI

>> Sem&vem VSEBINE PRISTOPA
> PREBUJEVALNICA
PRISEBNOST • POMEN PRISEBNOSTI

>> Sem&vem VSEBINE PRISTOPA
> UREDNIK
1-ŽIVLJENJSKO DELO - R2 • POT DO PREBUJEVALNICE

>> Sem&vem VSEBINE PRISTOPA
> PREBUJEVALNICA
NAVODILA ZA UPORABO • IZOLIRAN MULTIMEDIJSKI PROSTOR

>> Sem&vem VSEBINE PRISTOPA
> PREBUJEVALNICA
PRIPOVED • OD MODRE DVORANE DO PREBUJEVALNICE

>> Sem&vem VSEBINE PRISTOPA
> PREBUJEVALNICA
VAROVANJE • ODPORNOST ORGANIZMA

>> Sem&vem VSEBINE PRISTOPA
> PREBUJEVALNICA
VAROVANJE • VAROVANJE TELESA

>> Sem&vem VSEBINE PRISTOPA
> PREBUJEVALNICA
1-PREBUJEVALNICA - PRIREDITVE • KOPALNICA ZA DUŠO

>> Sem&vem VSEBINE PRISTOPA
> PREBUJEVALNICA
PREDSTAVITEV PREBUJEVALNICE • ZA ZDRAVJE IN USPEŠNoST

11.11.2019

Tema:

1-PREBUJEVALNICA - SOBA ALI KABINA

SOBA ALI KABINA

Vsebina

SOBA ALI KABINA

11. 11. 2019

POVEZAVA > RUDI KLARIČ - POT DO PREBUJEVALNICE

 

Prebujevalnica®

 

ORODJE ZA VIŠJO OSEBNO KAKOVOST ŽIVLJENJA

 

• SOBA ALI KABINA •

Prebujevalnica® – soba ali kabina je namenjena osebni rabi. Izdelana je po izumu Rudija Klariča (patent št 24480 Urad RS za intelektualno lastnino). Izum izhaja iz spoznanj izumiteljevega pristopa Sem&vem®. Posebnost tega pristopa je zavestna miselna usklajenost (koherenca) med življenjskim sporočilom čiste narave in čiste vesti. Cilj: višja osebna kakovost zdravja in delovanja.

 ZA UREJANJE IN ČIŠČENJE PODZAVESTI

Pred vstopom v Prebujevalnico oseba iz seznama vsebin izbere vsebino predstave v skladu s svojim zavestnim namenom oziroma hotenjem. Prav tako, kot izum, so tudi predstave zasnovane skladno s Kodeksom pristopa Sem&vem®. Ta skladnost omogoča ustvarjanje (s)miselnega energijskega polja, v katerem oseba lažje zaznava, razkrinkava in izničuje nevarna podzavestna miselna protislovja, s čimer zavestno dviga in ohranja raven svoje duhovne prebujenosti.

 VISOKA RAVEN DUHOVNE PREBUJENOSTI

Na visoki ravni osebne duhovne prebujenosti – zavesti –  lažje in hitreje dosegaš in ohranjaš:

  • prisebnost; zbranost; osredotočenost; samozavest; samostojnost; neodvisnost; podjetnost; ustvarjalnost; osebno svobodo …
  • izboljšane odnose v družini, v delovnem in poslovnem partnerstvu; več spoštovanja in razumevanja do drugih; višjo kakovost spolnih odnosov; bistveno boljše počutje …
  • spodbujanje samodejnega naravnega samozdravljenja telesa; varovanje pred zahrbtnimi boleznimi; več varnosti pri delu, v športu, cestnem prometu; manj malodušja, sramežljivosti, razočaranj, zagrenjenosti, črnogledosti, živčnosti, treme, stresov, strahu, stisk …

 ENOSTAVEN NAČIN UPORABE

Vstopiš v sobo ali kabino. Na tablici ob sedežu odtipkaš številko za predvajanje predhodno namensko izbrane vsebine predstave. Udobno se namestiš v naslanjaču. Na velikem zaslonu čim bolj sproščeno, v skladu s sprotnimi vmesnimi napisi, s čim manj osebne domišljavosti spremljaš predstavo.

 ZA ODRASLE IN OTROKE

Vsebine Sem&vem® – v po patentu opremljeni sobi ali kabini – lahko koristno uporabi vsaka pismena oseba, ne glede na njeno starost, spol, izobrazbo, raso, narodnost, materin jezik, kulturno, versko, politično ali drugo osebno prepričanje. Tako lažje in hitreje dosegaš bistveno višjo kakovost svojega življenja in delovanja. Okrepljeni samodejni naravni samozdravilni in varovalni učinki so dostopni tudi nepismenemu otroku, če počiva (lahko tudi spi), v sobi ali kabini Prebujevalnici v času, ko eden od staršev ali skrbnikov, trezno (nečustveno) spremlja namensko izbrano predstavo in na ta način v prostoru in organizmu poustvarja (s)miselno energijsko polje.

 VSESTRANSKA UPORABNOST

Kodeks Sem&vem® omogoča uporabo Prebujevalnic tudi za ohranjanje kulturne dediščine, kot tudi za vestno (nadčasovno smiselno) izobraževanje in vestno predstavitev umetniških, tehnoloških, znanstvenih in drugih dosežkov na vseh strokovnih področjih in ravneh.

 KOPALNICA ZA DUŠO

Če premoreš nevarna podzavestna miselna protislovja, v začetku izredno težko pripraviš lastno pamet za uporabo Prebujevalnice. Ko začneš v podzavestni miselnosti duhovno prebujeno izničevati domišljavost, postaja zate Prebujevalnica® – enako kot kopalnica za telo – vse bolj prijetno, neprecenljivo orodje za samozdravilno urejanje in čiščenje duše in organizma.

delo ciste vesti

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.