VHODNA VRATA

Iskalnik

Predal

ZAČETEK

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine odprtega predala:

24.06.2016

Tema:

1-ZAČETEK UPORABE TE SPLETNE STRANI

VEST IN NARAVA

Vsebina

ZAČETEK - BREZ PANIKE

3.1.2015

Rudi Klarič

e-pošta: rudi@semvem.info

POVEZAVA > ZAČETEK

PREDVSEM – BREZ PANIKE

Za vsakogar je prehod iz enega načina mišljenja in delovanja v drug način – manj ali bolj stresen. Enako velja seveda tudi za začetek uporabe moje spletne strani.

Bolj se Ti mudi, bolj je vsako dogajanje stresno. Vzemi si torej čas. Priporočam Ti torej, da si za raziskovanje moje spletne strani na začetku vzameš nekaj več časa. 

Ko vstopiš skozi ena od štirih vrat, lahko na vrhu vidiš 28 predalov, pod predali je 12 polic, pod policami pa je bodisi eno ali šest oken. Če se ta hip hočeš – za vajo – vrniti na naslovno stran vključi (klikni) > NASLOVNA STRAN in potem s puščico poišči in vključi (klikni) predal ZAČETEK in spet boš tukaj.

Na začetku uporabe moraš osvojiti uporabo puščice. Pozorno opazuj puščico in jo premikaj po predalu, polici, po oknu tako, da se puščica spremeni v roko - ko se pojavi roka lahko s klikom odpreš predal, polico ali okno. Enako se puščica spremeni v roko tudi, kadar v vsebini besedila opaziš besedo POVEZAVA > RUDI KLARIČ

Ko dobi puščica videz roke, lahko s klikom odpreš predal (klikneš z roko na predalu) in si ogledaš vsebino. Vsebine odprtega predala, police ali okna izbiraš z izbiro naslovov iz seznama, ki je praviloma na levi strani zaslona.

S klikanjem – odpiranjem predalov, polic in oken je mogoča bližnjica dostopa do različnih vsebin, sporočil, obvestil, opozoril ... S tem, ko klikneš na izbrani predal ali polico prideš najhitreje do vsebin tistega predala ali police. 

Predvsem pa: brez panike. S puščico izbereš katerikoli napis na predalu ali polici. Ko se puščica bodisi na predalu ali na polici spremeni v roko - klikneš, če seveda hočeš vstopiti v dotični predal ali polico ali povezavo. Paziti moraš predvsem na to, da se puščica spremeni v roko.

Tudi za vrata na naslovni strani velja enako: vstopiš tako, da poiščeš mesto v vratih, kjer se puščica spremeni v roko, in klikneš. 

Dobri vojak Švejk, iz istoimenske knjige Jaroslava Haška, je za izhod iz vsake težave uporabljal vsestransko učinkovit izrek: “predvsem brez panike”. Ta izrek se mu je obnesel celo v najzahtevnejših življenjskih preizkušnjah.

Za primer, da se izgubiš, se na zgornji levi strani zaslona nahaja barvit okvirček - simbol vhodnih vrat. Z vključitvijo le-tega se vselej lahko vrneš na začetek.

Za primer, da Tvojo pamet zgrabi živčnost, vključi simbol vhodnih vrat in na predalniku naslovne strani poišči predal PRVA POMOČ (na skrajni levi strani zgoraj). Preberi navodilo in opravi sprostitev. Če opraviš vse prav, bo Tvoje življenje sčasoma postalo bistveno lažje in prijetnejše. Če pa imaš zahtevnejše življenjsko poslanstvo, na tej spletni strani v oknu STORITVE IN IZDELKI poišči urnik mojih prireditev v dvorani ali sobi Prebujevalnici v Podgozdu, z namenom, da prideš na mojo prireditev. Na ta način lahko bistveno pospešiš svoje duhovno prebujanje in sočasno tudi spodbudiš samodejno naravno samozdravilno moč svojega organizma.

POVEZAVA > ZAČETEK

 

 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2024 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.