OKNA

Iskalnik

Okno:

Sem&vem Zavod Vest

PISAVA:  A-  A•  A+

UREDNICA OKNA ZV

24.06.2016

Tema:

LJUDMILA OBREZA

Ljudmila Obreza

Vsebina

PRIPOVED

24.6.2016

Ljudmila Obreza

PRIPOVED

S pristopom Sem&vem® si že več kot deset let uspešno pomagam na vseh področjih življenja in dela. Začetek moje uporabe pristopa je bil usmerjen na področje reševanja nezadovoljivih medčloveških odnosov v zasebnem in poklicnem okolju ter vzporedno na področje zdravja.

Z uporabo pristopa zmorem načrtno usmerjati svoje zasebno in poklicno življenje. Omogoča mi okusiti kakovost življenja na bistveno višjih ravneh od tiste pred uporabo pristopa, kar je zame neprecenljivo. Zavedanje notranjega miru, uravnovešenosti in osebnostnega razvoja me osrečuje. Za druge morda moj povsem nezaznaven prispevek k razvoju človeštva je za moj osebnostni razvoj življenjskega pomena.

Na zdravstvenem področju sem z dosledno uporabo pristopa spravila pod nadzor:

osteopenijo, boreliozo, ciste, polipe, nepravilne maternične krvavitve, alergije, pogosto depresivnost in črnogledost, odvisnost od odnosov (občutek manjvrednosti), glavobole, obup, naveličanost, strah, pogosto živčnost, zmanjšanje uporabe zdravstvenih storitev v zadnjih sedmih letih (uporabljam jih predvsem v preventivne namene), tudi ni več prej pogostih prehladov. Dobro počutje dosežem brez uporabe zdravil, tudi obdobja slabega počutja so bistveno krajša.

Rezultat uporabe pristopa Sem&vem® so tudi moji naslednji dosežki:

več delovne in ustvarjalne energije pri vsakem delu; več vztrajnosti, pomirjujoč odnos in bolj spodbuden vpliv na okolje; vlaganje več energije in časa v delovne napore in iskanje rešitev namesto utapljanje v nezadovoljstvu in težavah; bistveno zmanjšanje konfliktnih, zahtevnih (nevarnih) odnosov v času ločevanja in po ločitvenem postopku; bolj spoštljiv odnos do bivšega partnerja; zmanjšanje nepotrebnih preobremenitev in posledično manj (nič) bolezenskih izostankov na odgovornem delovnem mestu; prevzem odgovornosti za lastno počutje, odnose in zdravje; sprememba miselnosti iz: “Okolje je “krivo“ za … ””Moja miselnost je tisto, kar lahko spremenim v odnosu do partnerja, sodelavcev, staršev, otrok …”; spoznavanje pomena prehrane, nadzor nad požrešnostjo in opustitev škodljivih kombinacij hrane; nadzor nad miselnostjo (jeza, zamera, ljubosumje in krepitev duhovne moči in prisebnosti, ki mi omogočata regeneracijo in upočasnitev nadaljevanja degeneracije telesa); bistveno boljše razumevanje vloge in pomena spolnosti v mojem življenju.

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2022 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.