VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

ZA DANES
VEST

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

13.05.2020
TEŽAVNI OČE

19.03.2021
SAMOZDRAVLJENJE

13.05.2020
POMOČ NAJBLIŽJIM

05.08.2018
JAZ IN MOJA PAMET

03.11.2017
NAŠ PRDEC ?

24.08.2017
ZAUPANJE

07.04.2017
NEGOTOVOST

12.03.2017
NIHALO

20.10.2016
DEPRESIJA

19.08.2016
NESPEČNOST

24.06.2016
KRATKOVIDNOST

24.06.2016
BOGOVI

24.06.2016
IZ TEORIJE V PRAKSO

24.06.2016
KOPALNICA ZA ZAVEST

24.06.2016
SVETILNIK

24.06.2016
KAJ JE PRISEBNOST ?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>

13.05.2020

Tema:

ODGOVOR NA VPRAŠANJE

NARAVA IN DUH

Vsebina

TEŽAVNI OČE

13.5.2020

Rudi Klarič

TEŽAVNI OČE

Uspešna uporabnica pristopa Sem&vem® je zelo zaskrbljena za svojega očeta. Odgovarjam s pripisi. 

VPRAŠANJE: 

Moj oče ima očitno precej hude bolečine. Koliko so resnične, koliko namišljene, ne vem. 

KADAR SE BOLEČINE SELIJO IN ČE NE IZVIRAJO IZ MEDICINSKO DOKAZANIH OKVAR ALI POŠKODB, GRE NAJVERJETNEJE ZA “NAMIŠLJENE” ALI ZA MISELNO PODEDOVANE BOLEČINE, KI NISO POSLEDICA BOLIZNI, IMAJO PA SVARILNO OZIROMA OPOZORILNO VLOGO.

Osebna zdravnica (od katere očitno pričakuje rešitev svojih težav) mu je danes preko telefona rekla, da mu lahko predpisuje samo sredstva proti bolečinam, ker je telo izrabljeno/obrabljeno (če sem prav razumela posredovano informacijo). Za to ima seveda materialen dokaz – očetove zdravstvene težave, izvide, stanje telesa, količino življenjske moči. 

NA RAVNI MEDICINSKE STROKE JE TO RAZUMLJIVO IN SPREJEMLJIVO. NA DUHOVNI RAVNI PA MORA VEDNO OBSTAJATI UPANJE ZA MOŽNOST REHABILITACIJE OZIROMA REGENERACIJE OKVARJENIH DELOV TELESA. NA DUHOVNI RAVNI JE NAMREČ OZDRAVLJIVO NEKAJ, KAR NA RAVNI MEDICINSKE STROKE VELJA ZA NEOZDRAVLJIVO. VISOKA RAVEN DUHOVNE PREBUJENOSTI, ZAVESTI IN PRISEBNOSTI OMOGOČA SOOČANJE S PODZAVESTNIMI VZROKI ZA ZDRAVSTVENE IN VSE DRUGE ŽIVLJENJSKE TEŽAVE. ZA TO PA JE NEOBHODNO URJENJE ZA HITREJŠE VIŠANJE RAVNI DUHOVNE PREBUJENOSTI, ZAVESTI, PRISEBNOSTI …

Vidim, da oče zelo neracionalno ravna s svojo energijo oz. mu jo krade njegova pamet za škodljiva mozganja, gledanje poročil, pritoževanje, obrekovanje, glasno govorjenje, jamranje, nenujna opravila, pota in nakupe itd.

VSE NAŠTETO JE ŠKODLJIVO SAMO, KADAR JE NESMISELNO, TOREJ KADAR OSEBA NIMA POVEZAVE S SVOJO NITI S TUJO VESTJO. NAMESTO VESTNE (TRAJNOSTNO SMISELNE) POVEZAVE Z LASTNO ALI TUJO ČISTO VESTJO POTEKAJO MISELNI PROCESI V PODZAVESTI IN Z OKOLJEM NA ČUSTVENI RAVNI RAZMIŠLJANJA.

Torej mu lahko pomagam s tem, da mu razlagam o pomenu prebujenosti?

Z VESTNO (NEČUSTVENO) RAZLAGO POMENA DUHOVNE PREBUJENOSTI IN NARAVNIKA (UPOŠTEVANJA NARAVNIH ZAKONITOSTI) USTVARJAŠ V PROSTORU (S)MISELNO ENERGIJSKO POLJE ČISTE VESTI IN ČISTE NARAVE. V TEM POLJU SE BO BOLNA OSEBA BISTVENO LAŽJE SPROSTILA IN SAMODEJNI PRETOK NARAVNE SAMOZDRAVILNE ENERGIJE V TELESU SE BO OKREPIL.

Če prav razumem: če stroka odpiše telo neke osebe, to še ne pomeni, da to telo ni več uporabno oziroma da telesa do neke mere ob zahtevnem urjenju sproščanja in prisebnosti, hkrati z vnašanjem sprememb v vsakodnevno življenje in delovanje pameti, ni mogoče regenerirati, očistiti strupov, odstraniti bolečine, povrniti v za življenje sprejemljivo formo tudi pri njegovi starosti in stanju? 

NA DUHOVNI RAVNI VELJA, DA IMA TELO VSAKE OSEBE MOŽNOST NARAVNE REGENERACIJE, DOKLER JE TO VSAJ NARAVNO, ČE ŽE NE TUDI DUHOVNO SMISELNO. DUHOVNO SMISELNO PA POSTANE ŠELE TAKRAT, KO BOLNA OSEBA V (S)MISELNEM ENERGIJSKEM POLJU LASTNE ALI TUJE ČISTE VESTI RAZKRINKA IN ZAVRŽE PODZAVESTNE MISELNE VZROKE ZA BOLEZEN IN TEŽAVE. ZA TO PA MORA NAJPREJ Z USTREZNIM URJENJEM DVIGNITI RAVEN OSEBNE DUHOVNE PREBUJENOSTI.

In to moram razlagati tako, da pripovedujem najprej svoji pameti?

VSEKAKOR. PREDPOGOJ ZA TO PA JE, DA NAJPREJ Z URJENJEM V TUJEM (S)MISELNEM ENERGIJSKEM POLJU (PREBUJEVALNICI) DVIGNEŠ OSEBNO RAVEN DUHOVNE PREBUJENOSTI. ŠELE POTEM LAHKO NA DUHOVNI (NEČUSTVENI) RAVNI POMAGAŠ BLIŽNJIM.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

a

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.