VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

ZA DANES
VEST

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
O DUHOVNI RAVNI

24.06.2016
6 – IZVOR SVETA

24.06.2016
7 – IZROJENOST

24.06.2016
NARAVNA SPROSTITEV

24.06.2016
VRSTA VPRAŠANJ

24.06.2016
ŽENSKA 2

24.06.2016
SPOLNA MOČ

24.06.2016
1 - SMISEL

24.06.2016
ZAVEST - ŠIROKA

24.06.2016
ZAVEST - ZMEDENA

24.06.2016
ZAVEST - VISOKA

24.06.2016
1 - SVETILNIK

24.06.2016
POPLAVE

24.06.2016
2 - FORMA

24.06.2016
SI UPAŠ UPATI ?

24.06.2016
DUHOVNA PREBUJENOST

24.06.2016
3 - PRISEBNOST

24.06.2016
1 – UVOD

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>

24.06.2016

Tema:

PREBUJEVALNICA

NIZ 200 TV ODDAJ

Vsebina

LAŽJE, HITREJE, PRIJETNEJE

8.8.2015

Rudi Klarič

LAŽJE, HITREJE, PRIJETNEJE

Na večino vprašanj glede Prebujevalnice odgovorim samo tako, da tistemu, ki vprašuje, pošljem povezavo na besedilo, ki je bilo že objavljeno. To vprašanje pa je nekoliko bolj strokovno.

VPRAŠANJE

Nenavadno se mi zdi, da bi lahko Prebujevalnica bila v pomoč vsem – od neozdravljivo bolnim do poklicnim športnikom. 

ODGOVOR

Pred milijoni let se je na Zemlji pojavil pračlovek. Ko se je duhovno prebudil, je hotel živeti bolje. Da bi lahko živel lažje, bolje, bolj prijetno ... je združil svojo vest z močjo narave. Tako je začel izdelovati orodja, drugi pa so ga začeli posnemati.

Ko je nek duhovno prebujeni človek posebno uspešno združil svojo vest z močjo narave, je izumil novo orodje – pisavo. 

Nekdo – zagotovo duhovno prebujen – je uspešno pomnožil svojo vest z močjo narave. Izumil je cev. Cevovod je omogočil dotok čiste vode v stanovanje in odtok onesnažene iz nje. Tako je nastala kopalnica. Ni prav dolgo tega, odkar ima večina človeških bivališč kopalnico.

Kar se je doslej na tem svetu naprednega porodilo, dogodilo in naredilo, je bilo vselej dosežek višje stopnje duhovne prebujenosti, ki edina zmore ustvariti med seboj brezhibno dopolnjujoče se energijsko polje čiste narave in čiste vesti. Kdor hoče hitreje in lažje napredovati, mora torej predhodno dvigniti stopnjo svoje duhovne prebujenosti.

Splošno znano je, da za doseganje višje stopnje duhovne prebujenosti ne zadoščajo zgolj pismenost, strokovnost in umivanje telesa. Koncertne dvorane, gledališča, kinematografi, templji, cerkve, verske sekte, ki naj bi pospeševali duhovno rast, so s svojimi pristopi bolj podobni javnim kopališčem za dušo kot osebni “duhovni kopalnici”. Ni dvoma, da proces osebnostnega duhovnega prebujanja ni kolektivno dogajanje.

Od 31. marca 2015 naprej je človeštvu na voljo osebni prostor z zgoščenim energijskim poljem čiste narave in čiste vesti – Prebujevalnica. Duhovne Prebujevalnice bodo na voljo vsem, ki bodo hoteli doseči in ohranjati visoko raven duhovne prebujenosti.

Prebujevalnice torej podpirajo osebno prizadevanje za višjo stopnjo duhovne prebujenosti. Uporaba Prebujevalnice omogoča urjenje za zaznavanje in sprejemanje energije, ki spodbuja naravno samozdravilno in varovalno moč organizma. Dosežek urjenja je tudi zmožnost večje zbranosti, prisebnosti in osredotočenosti, kar omogoča doseganje in ohranjanje višje delovne, športne in sploh življenjske forme; lažje učenje oziroma hitrejši in bolj uspešen študij; odvajanje od vseh vrst in oblik zasvojenosti; preseganje družinskih in partnerskih sporov in depresivnih miselnih stanj ...

Osebam, ki so se znašle v večjih življenjskih težavah, Prebujevalnica omogoča, da lažje in hitreje spremenijo miselnost iz zatežene, zagrenjene, zamerljive, maščevalne, zapletene, protislovne, samoljubne, jeznorite, častihlepne, ljubosumne, zavistne, omračene, črnoglede ... v miselnost, ki vodi na pot trajnostnega življenjskega uspeha.

Zgoščeno energijsko polje čiste narave in čiste vesti v Prebujevalnici je izjemna priložnost za osebe, ki imajo zahtevne načrte na področju športa; podjetnosti; ustvarjalnosti; za tiste, ki hočejo sami narediti vse, kar je v njihovi moči, za spodbujanje samozdravilne moči telesa in hitrejše celjenje poškodb; za varovanje pred nesrečami pri delu in v cestnem prometu; za varovanje pred stresi in po njih ...

Kako je torej mogoče, da je Prebujevalnica®  v enako pomoč neozdravljivo bolnim in poklicnim športnikom z najvišjimi stremljenji? Odgovor je skrajno preprost. Če dvigneš stopnjo Tvoje duhovne prebujenosti in posledično tudi prisebnosti, zbranosti, osredotočenosti ... Ti to v vsakem primeru pride prav, ne glede na to, ali si nogometaš, violinistka, v depresiji, evforiji, se poročaš ali ločuješ, si žrtev poškodbe ali bolezni ...

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.