VHODNA VRATA

Iskalnik

Predal

NARAVA

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine odprtega predala:

>> Sem&vem VSEBINE PRISTOPA
> NEODVISNI KOMENTAR
ASTROLOGIJA • MLAJ

24.06.2016

Tema:

ASTROLOGIJA

MESEČINA

Vsebina

MLAJ

29.1.2015

Rudi Klarič

MLAJ

Danes ponovno objavljam komentar, ki sem ga objavil dne 6. 8. 2008. Posvečen je tragediji na reki Savi. Namen tega komentarja je bil in je še opozoriti na vpliv Lune. Spoštovanje astroloških oziroma naravnih zakonitosti Ti lahko reši življenje. Lahko si samo koristiš, če Tvoji pameti to sporočilo prebereš večkrat.

Tisti, ki redno uporabljate moj pristop, prav gotovo veste, da nenehno poudarjam pomen poznavanja naravnih zakonitosti.

Za smiselno uporabo narave in vsega, kar ponuja, vsako leto pripravim NARAVNIK, koledar naravnih zakonitosti. S tem orodjem si lahko pomagaš, če hočeš narediti kaj več za to, da bi Tvoje življenje potekalo bolj varno in zdravo.

V NARAVNIKU 2008 je bil na strani z datumom 3. 7. 2008 upodobljen velik temen krog. Ta krog je tako velik, da ga ni mogoče prezreti. Na isti strani je levo zgoraj ob črni piki naveden podatek, da se MLAJ prične tistega dne zjutraj ob 4.20. Desno zgoraj, ob imenu dneva - četrtek, je še ena oznaka – velika črna pika in ob njej zapisana beseda, ki tudi opozarja: MLAJ.

Vse te trikrat poudarjene oznake nimajo dekorativnega namena. Označujejo čas, v katerem je v vseh tveganih dejavnostih potrebna povečana mera previdnosti. Vendar ne zaradi vraževernosti, kot menijo nekateri. Samo in zgolj zavoljo naravnih zakonitosti. Za zdravje in vsakdanjo varnost je nadvse koristno poznati zakone narave.

Tistega nesrečnega dne, 3. 7. 2008, se je štirinajst prešerno razpoloženih ljudi v kanujih spustilo po Savi. Bili so navdušeni nad lastnim podvigom in prepustili so se drzni, predrzni misli. Zdelo se jim je, da ni smiselno ob elektrarni vzeti čolna iz vode in se na ta način izogniti vrtincem. Ob polni luni in mlaju živalski in človeški možganski računalnik deluje nekoliko drugače kot sicer. Zato so zahtevnejše odločitve v teh in tudi v nekaterih drugih astronomskih oziroma astroloških obdobjih bolj tvegane. V trenutku neprisebnosti lahko Tvojo površno, premalo pretehtano odločitev plačaš s poškodbo ali celo z življenjem.

V času luninih men, ob polni luni in mlaju Tvoji možgani delujejo moteno. Potrebujejo čas, da se prilagodijo energijskemu obratu. V tem obdobju prezirajo podrobnosti in zato delujejo zavajajoče.

To, da kupiš NARAVNIK in načrtno spoznavaš zakone narave, ni dovolj.

Kaj Ti, na primer, pomaga, če veš, da ob polni luni in mlaju Tvoji, kot tudi vsaki drugi možgani, delujejo površno, nimaš pa dovolj notranje moči, da zmoreš to dragoceno spoznanje dejanjsko uporabiti tako, da v tistih dneh povečaš prisebnost in manj tvegaš.

Ne glede na to, ali je veljak ali prosjak: vsakomu priporočam, da si načrtno krepi svojo duhovno (notranjo) moč. To lahko storiš tako, da uporabiš miselne, govorne in filmske predstave, ki redno potekajo v moji dvorani Prebujevalnici na Podgozdu. Na ta način lahko znanje, ki so ga rodovi raziskovalk in raziskovalcev zbrali v tisočletjih, smiselno in pravočasno uporabiš, da se ubraniš bolezni ali si celo rešiš življenje.

Za vsakogar je koristno, če zbere toliko duhovne moči - prisebnosti, da zlasti ob mlaju in polni luni še dodatno okrepi previdnost pri delu, v prometu in pri vseh tveganih opravilih.

Za tiste, ki so tistega nesrečnega dne prezgodaj zapustili ta svet, ne moreš narediti nič več. Lahko pa jim izkažeš spoštovanje tako, da njihovo drago izkušnjo uporabiš. 

 

 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.