OKNA

Iskalnik

Okno:

Sem&vem VSEBINE PRISTOPA

PISAVA:  A-  A•  A+

MECENSTVO

24.06.2016

Tema:

POSLANSTVO MECENSTVA

brez vesti - vse je nič

Vsebina

POSLANSTVO MECENSTVA

17.10.2008

Rudi Klarič

POSLANSTVO MECENSTVA

Za življenje na tem svetu Ti Tvoja vest prinaša Tvojo poklicanost in Tvoje poslanstvo. 

Le malo ljudi pa premore tolikšno notranjo moč, da lahko, uglašeno s svojo vestjo, raziskujejo, ustvarjajo trajnostno pomembne novosti in pospešujejo razvoj. Taki ljudje so tako dragoceni, da je škoda njihovega časa za služenje denarja. Denar za svoj obstoj in razvojno raziskovalno delo dobijo od mecenov.

Mecen je Človek, ki se zaveda, da bi, če bi s svojim denarjem podpiral lenobo, neustvarjalnost, pohlep ... sebi in drugim povzročil neizmerno škodo.

Življenjsko poslanstvo premožnih, ki bi se hoteli na vesten način povezati z ustvarjalnostjo je, da poiščejo take raziskovalke - raziskovalce, ustvarjalke -ustvarjalce, ki so vredne - vredni njihove pozornosti in njihove denarne podpore.

Za raziskovalko - raziskovalca, ustvarjalko - ustvarjalca, je čista sreča, kadar se sreča z nekom, ki je pripravljen razvojno raziskovalno ustvarjalno delo denarno podpreti. Enaka sreča preplavi mecena, če je sam prebujeno duhovno bitje, kadar se sreča s tudi prebujenim duhovnim bitjem, za katerega mu njegova vest pove, da je delovanje tega duhovnega bitja visoko smiselno.

Mecen se zaveda, da denar, premoženje, položaj, mo荠... niso dragocenosti, ki bi jih Človek potem, ko zapusti ta svet, mogel ali smel odnesti s seboj.

Vsak trajnostni razvojni dosežek prebujenega duhovnega bitja, ki sta je s svojo denarno podporo omogočila mecenka ali mecen, je tudi njun razvojni dosežek.

Da postaneš mecenka ali mecen, Ti ni potrebno biti izjemno bogata ali bogat. Zadošča, da Tvojo zavest vsaj za trenutek razsvetliš s Tvojo vestjo.

Tvoja Vest Ti bo predlagala, da je zate smiselno, če kupiš moj NARAVNIK in ga uporabljaš ali pa komu podariš. Če je Tvoje podjetje uspešno, lahko postaneš mecenka ali mecen tako, da NARAVNIK-e podariš za novoletno darilo Tvojim sodelavkam ali sodelavcem. 

Lahko pa kupiš DVD-je z mojo ZGODOVINO SLOVENK IN SLOVENCEV V FILMSKIH FRESKAH, za svojo video knjižnico, ali moje katerokoli drugo delo čiste vesti, ker imaš ob tem sijajen občutek, da Tvoja zbirka izžareva energisjko polje čiste vesti in da tudi na ta način podpiraš vestni razvoj človeštva.

Kdor si hoče bolje razsvetliti pomen poklica, poklicanosti in poslanstva, bo to najlažje opravila ali opravil z nakupom in ogledom DVD-ja z mojim 20. filmom iz niza NEODVISNI KOMENTAR, z naslovom: POSLANSTVO.

Kdor bi hotela ali hotel bolje razumeti pomen mecenstva, pa stori prav, če si večkrat ogleda DVD z 21. filmom iz niza NEODVISNI KOMENTAR, z naslovom: MECENSTVO.

Povezava do seznama vseh mojih avtorskih del, ki so Ti že dostopna na osnovi Tvojega osebnega naročila > RUDI KLARIČ - SEZNAM DEL

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.