OKNA

Iskalnik

Okno:

Sem&vem VSEBINE PRISTOPA

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebinska enota:

Seznam vsebinske enote:

12.03.2017
ODGOVORI NA VPRAŠANJA:
NIHALO

07.04.2017
ODGOVORI NA VPRAŠANJA:
NEGOTOVOST

24.08.2017
ODGOVORI NA VPRAŠANJA:
ZAUPANJE

24.06.2016
ORODJA sem&vem:
1 - FILMI

05.08.2018
PAMET:
JAZ IN MOJA PAMET

22.01.2020
PAMET ZNA BITI DOMIŠLJAVA:
ČISTA OSEBNA ENERGIJA

08.04.2021
POJASNILO IN OPRAVIČILO:
DUHOVNA RESNICA

24.06.2016
PRAZNIKI:
2 - NOVO LETO

24.06.2016
PRAZNIKI:
3 - TO LJUDSTVO BO ŽIVELO

24.06.2016
PRAZNIKI:
1 - VOŠČILA

24.06.2016
PREBUJEVALNICA:
IZ TEORIJE V PRAKSO

24.06.2016
PREBUJEVALNICA:
LAŽJE, HITREJE, PRIJETNEJE

24.06.2016
PREBUJEVALNICA:
KOPALNICA ZA ZAVEST

24.06.2016
PREBuJEVALNICA:
SVETILNIK

24.06.2016
PREBUJEVALNICA:
KAJ JE PRISEBNOST ?

24.06.2016
PREBUJEVALNICA:
orodje, ne zdravilo

24.06.2016
RAZNO:
RAZNORODNA PAMET

24.06.2016
RAZNO:
VRSTA VPRAŠANJ

24.06.2016
RAZNO:
POPLAVE

04.07.2017
razsvetljenost:
PREDRZNICA

24.06.2016
RTVS-3:
RTVS - GENIALNOST ALI NOROST ?

24.06.2016
RTVS-3:
RTVS IN 25. LETo NOVE USTAVE

24.06.2016
SKUPNO ŽIVLJENJE:
3 - DOLGOČASJE

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>

VPRAŠANJE-ODGOVOR

24.06.2016

Tema:

BREZVESTNOST

IZ FILMA PRAVO IN VEST

Vsebina

1 - PREBUJEVALNICA IN OD MRTVIH VSTAJALNICA

12.1.2014

Rudi Klarič

PREBUJEVALNICA® IN

OD MRTVIH VSTAJALNICA

Vprašanje nekega učitelja: 

“Zanima me več o brezvestnosti.”

ODGOVOR:

Brezvestnim je zelo lahko narediti napako. Večina niti sluti ne, da ravna brezvestno.

Pravzaprav je celotno življenje brezvestnih nanizanka napak. Brezvestnost iz dneva v dan. Doma, v službi, v družini in družbi, v politiki, gospodarstvu, kulturi, znanosti, na cesti, na športnem tekmovališču ...

Brezvestno delujoča pamet spečemu duhovnemu bitju nenehno krade ustvarjalno moč in jo spreminja v slabo vest, ki jo duhovno speča oseba zazna šele potem, ko se zbudi, če se sploh kdaj zbudi. 

Lahko preživiš celo življenje ne da enkrat samkrat zaznaš svojo slabo vest. Si žrtev lastne pameti, ki Ti spretno laže in vsevprek zagotavlja, da ima čisto vest.

Kadar se znajde v stiski, hobotnica spusti črnilo. Na podoben način tudi pamet prikriva svoj stranski proizvod brezvestnosti - slabo vest. Tako se slaba vest neopazno, zahrbtno kopiči v podzavestnem delu pameti in posledično dobiva vse več domovinske pravice tudi v organizmu.

Četudi je iznajdljivost brezvestno delujoče pameti neizmerna, pa se sama po sebi (brez pomoči vestnega človeka) ne zmore pogumno soočiti s posledicami svojih napak. Mimo energijskega polja tuje čiste vesti lastnih napak Tvoja pamet ne zmore priznati, se zanje pokesati, oškodovanim opravičiti. Zato pamet svojih napak, dokler ne dosežeš zadostne ravni duhovne prebujenosti in je ne prisiliš v spremembo miselnosti, ne more niti opaziti niti popraviti. 

Na primer: dolgoletno sprenevedanje, na katerem je bil po letu 1945 utemeljen miselni in ekonomski imperij slovenske ZK in namišljen ugled slovenskega sodstva, v večini sodniških pameti še kar traja. 

MEDELINSKI KARTEL

Po svojem nastanku in praksi, iz katere je izšla brezvestnost slovenskega sodstva in brezvestna vladavina slovenskega prava, je slovenska ZK povsem primerljiva z nekdanjim medelinskim mamilaškim kartelom v Kolumbiji. 

V času, ko je bil kolumbijski boter Pablo na višku svoje moči, sem potoval po Kolumbiji. Obiskal sem tudi Bogoto in Medelin.

V zraku je bilo na vsakem koraku moč čutiti zgoščeno zločinsko energijsko polje odlično organizirane vladavine brezvestnosti. 

Kot v Medelinu in Bogoti pred leti, zgoščeno zločinsko miselno energijsko polje vladavine slabe vesti še danes čutim tudi v domovini.

Seva iz slovenskih medijev; ministrstev; sodišč; domov politikov, ki so podpirali politiko prikrivanja posamičnih grobov in zatajenih množičnih grobišč.

Brezvestno energijsko polje slabe vesti in ponekod tudi hudo prizadeta narava v Sloveniji izhaja iz zločinov, ki jih še nista očistila, kesanje in katarza.

Razlika med Slovenijo in Kolumbijo je ena sama.

Kolumbijski boter Pablo je bil zaresen brezvesten kriminalec, ki je deloval v globoki ilegali, država pa ga je preganjala po svojih najboljših močeh. Slovenski botri (pri nas jim rečemo strici iz ozadja) lahko delujejo povsem legalno. Država doslej ni niti poskusila preganjati, katerega od njih. Kljub neizmerni škodi, ki so jo povzročili, kljub premoženju, ki ga je slovenski kartel nakradel; kljub tiskanju denarja brez kritja; ponarejanju; zastraševanju; kroničnih kršitvah človekovih pravic in svoboščin; kljub umorih in pobojih, ki jih je zagrešila njihova zločinska organizacija, niti en sam slovenski boter oziroma stric iz ozadja ni bil niti lustriran, kaj šele kazensko preganjan, sodno obsojen in zasluženo kaznovan.

Svojo vest sem vprašal: “Kako je to sploh mogoče?. Kako, da se zločinci - strici iz ozadja - vrhovni sodniki - predsedniki - v celotnem svojem življenju ne zmorejo duhovno prebuditi do take ravni, da bi zmogli kesanje in katarzo?”

Vest mi je odgovorila: “Duhovno se ne morejo prebuditi, ker niso duhovno speči. So duhovno mrtvi. Morali bi vstati od mrtvih. To pa že meji na čudež.”

Duhovni mrliči si pač ne morejo pomagati z mojo Prebujevalnico. Zato mi je vest predlagala, da začnem delati na naslednjem izumu. Predlagala mi je tudi ime zanj: OD MRTVIH VSTAJALNICA.

 

 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.