VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

PREBUJEVALNICA
ZA UPORABO DOMA

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

26.03.2020
SZP IN SZV

26.03.2020

Tema:

PREBUJEVALNICA DOMA

Rudi Klarič

Vsebina

SZP IN SZV

5.09.2020

Rudi Klarič

Sem&vem®

SLIKOVNO ZVOČNE PREDSTAVE (SZP)

Prebujevalnica®

ZA UPORABO DOMA 

OMOGOČA

POUSTVARJANJE (S)MISELNEGA ENERGIJSKEGA POLJA

IN GOVORNO VODENO GLOBINSKO SPROŠČANJE ORGANIZMA

ZA VIŠANJE RAVNI DUHOVNE PREBUJENOSTI, ZAVESTI, PRISEBNOSTI

IN SOČASNO SPODBUJANJE SAMODEJNEGA NARAVNEGA

SAMOZDRAVILNEGA DELOVANJA  ORGANIZMA 

POVEZAVA>POT DO PREBUJEVALNICE


PREBUJEVALNICA® DOMA

S SZP, ki jih namenjam prebujanju, v domačem prostoru in svojemu telesu lahko z mojo pomočjo poustvariš energijsko polje za spodbujanje naravnega samodejnega samozdravilnega in varovalnega delovanja v svojem organizmu. Za optimalen učinek moraš neposredno po uporabi katere od mojih predstav za prebujanje, treznjenje, prisebnost, zbranost … (oznaka P) uporabiti še katero od predstav z oznako S, s katero omogočam govorno vodeno globinsko sproščanje organizma. 

Pomembno je, da ločiš: 

 • oznaka SZP označuje slikovno zvočne predstave, ki so namenjene izključno samo za osebno uporabo za prebujanje pred govorno vodenem globinskem sproščanju za Prebujevalnico doma 

 • oznaka SZV označuje pomožne slikovno zvočne vsebine (dokumentarni filmi – dela čiste vesti), ki so namenjene bodisi za samostojno rabo ali kot nadomestne slikovno zvočne vsebine za prebujanje pred uporabo SZP-S1-PRIJETNOST-20' ali SZP-S1-PRIJETNOST-25'

Priporočam Ti, da začneš z osnovnim paketom SZP, ki vsebuje:

 • pisna navodila za uporabo, ki vključujejo POOBLASTILO kot osebno dovoljenje za uporabo;

SZP (slikovno zvočne predstave): 

 • SZP-P1-TEHNIKA-16'30";
 • SZP-S1-PRIJETNOST-20'; 
 • SZP-S1-PRIJETNOST-25' 

Ko začneš zaznavati za duševnost in telo koristne učinke, začneš z uporabo dodatnih slikovno zvočnih predstav, glede na Tvoje osebne namene. 

SEZNAM SZP

OSNOVNA SZP ZA PREBUJANJE (P)

PREBUJANJE-SZP-P1-TEHNIKA-16'30" – osnovni paket

Predstava SZP-P1-TEHNIKA-16'30" je osnovna, namenjena je predvsem osebam, ki šele začenjajo z uporabo pristopa. Med spremljanjem te predstave spoznavaš bistvo pristopa in tehniko uporabe. 

DODATNE PREBUJEVALNE PREDSTAVE (SZP)

PREBUJANJE-SZP-P2-VESTNOST-18'35" – po dodatnem naročilu

S predstavo SZP-P2-VESTNOST-18'35" lahko občasno nadomestiš osnovno predstavo SZP-P1-TEHNIKA-16'30".  SZP-P2-VESTNOST-18'35" je namenjena predvsem v uporabi pristopa že izkušenim, zdravim osebam, ki si prizadevajo za višjo življenjsko formo. Namen vsebine je omogočiti osebi uporabnici poustvarjanje (s)miselnega energijskega polja s spodbujanjem razumevanja in resnejšega pojmovanja vestnosti.

PREBUJANJE-SZP-P3-SMISEL-20' – po dodatnem naročilu

S predstavo SZP-P3-SMISEL-20' lahko občasno nadomestiš osnovno predstavo P1-TEHNIKA-16'30".  Predstava SZP-P3-SMISEL-20' je namenjena predvsem v uporabi pristopa že izkušenim, zdravim osebam, ki si prizadevajo za višjo življenjsko formo in hitrejši osebnostni razvoj. Namen vsebine je omogočiti osebi uporabnici poustvarjanje (s)miselnega energijskega polja v svojem telesu in prostoru s spodbujanjem razumevanja in resnejšega pojmovanja osebnega smisela življenja. 

PREBUJANJE-SZP-P4-ODPORNOST-24'45" – po dodatnem naročilu ta SZP je namenjena tako zdravim, kot tudi zdravstveno ogroženim ali že bolnim osebam, ki si prizadevajo za višanje ravni osebne duhovne prebujenosti z namenom spodbujanja samodejnega naravnega samozdravilnega in varovalnega delovanja organizma.

V vsebino sem vključil lastne posnetke iz svojega osebnega slikovno-zvočnega arhiva: 

 • nastop Poldeta Bibiča z recitacijo pesmi Franceta Prešerna: URŠKA IN PODVODNI MOŽ, posneta na otvoritvi razstave slikarke Vide Slivniker Belantič leta 1979 v Ljubljani 
 • v glavni vlogi skulptura kiparja Stojana Batiča na Gospodarskem Razstavišču v Ljubljani, posnel sem jo leta 1983
 • dokumentarni posnetki plesnih prireditev Kazine EVROPA PLEŠE; ZVEZDE PLEŠEJO; FAVORITI ROKENROLA; posnel sem jih v letih 1983-1984 
 • posnetek iz mojega filma o slikarki Lizi Lik ilustrira besedilo:

 Mnogtére device, mnogtére ženice
 
oko je na skrivnem solzé preliválo 


 • glasba: Ples Erinij - Richard Wagner - izvor izvedbe mi ni znan 
 • glasba: Poročna koračnica - Felix Mendelssohn - izvor izvedbe mi ni znan 
 • izvor ostale glasbe - odlomki iz glasbene opreme mojih predhodnih filmov

​Vsakogar, ki med ogledom prepozna podrobnejše podatke o avtorstvu katerekoli v dotično SZP vključene glasbe prosim, da mi jih pošlje. 

DODATNE PREBUJEVALNE VSEBINE (SZV)

SZV – DOKUMENTARNI FILMI >POVEZAVA 

Gre za moje obstoječe dokumentarne filme iz časa 1963 - 1990, ki so od leta 2020 naprej preporojeni in uporabni kot pomožne vsebine in zato lahko služijo tudi kot prebujevalne vsebine za pripravo na globinsko sproščanje organizma.

POSEBNE SZP ZA SPROŠČANJE (S)

SZP ZA SPROŠČANJE-SZP-S1-PRIJETNOST-20' – osnovni paket

Predstava SZP-S1-PRIJETNOST-20' zagotavlja osnovno govorno vodenje globinskega sproščanja organizma. Učinek je optimalen, če pred uporabo preučiš pisna navodila za uporabo, ki jih prejmeš po e-pošti in dosledno upoštevaš tudi navodila med predstavo. 

SPROŠČANJE-SZP-S1-PRIJETNOST-25' – osnovni paket

Predstava SZP-S1-PRIJETNOST-25' zagotavlja povsem enako osnovno govorno vodenje globinskega sproščanja organizma, kot SZP-S1-PRIJETNOST-20', le čas sproščanja je za pet minut daljši. 

SZP V PRIPRAVI

Za višanje ravni osebne duhovne prebujenosti, prisebnosti, zbranosti in spodbujanje samodejnega naravnega samozdravljenja organizma in varovanja telesa pred poškodbami in okužbami, bodo v kratkem izdelane nadaljne vsebine. 

SPROŠČANJE-SZP-S2-RAZTAPLJANJE – Predstava je namenjena zdravim, zdravstveno ogroženim in tudi že bolnim osebam, ki si prizadevajo za spodbujanje samodejnega naravnega samozdravilnega in varovalnega delovanja svojega organizma z višanjem ravni osebne duhovne prebujenosti in globinskim sproščanjem organizma v (s)miselnem energijskem polju. Na razpolago bo v trajanjih 20' in 25'.

ORGANIZATORKA: MAJA PRAPROTNIK

041 41 92 77

051 66 97 25

cultura.europaea@siol.net

delo ciste vesti

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2020 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.