VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

ZA DANES
VEST

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

19.03.2021
SAMOZDRAVLJENJE

13.05.2020
TEŽAVNI OČE

13.05.2020
POMOČ NAJBLIŽJIM

05.08.2018
JAZ IN MOJA PAMET

03.11.2017
NAŠ PRDEC ?

24.08.2017
ZAUPANJE

07.04.2017
NEGOTOVOST

12.03.2017
NIHALO

20.10.2016
DEPRESIJA

19.08.2016
NESPEČNOST

24.06.2016
KRATKOVIDNOST

24.06.2016
BOGOVI

24.06.2016
IZ TEORIJE V PRAKSO

24.06.2016
KOPALNICA ZA ZAVEST

24.06.2016
SVETILNIK

24.06.2016
KAJ JE PRISEBNOST ?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>

06.11.2016

Tema:

VPRAŠANJE ZA DANES

Če se vsaj eden od staršev duhovno prebudi, bo tudi otroku lažje

Vsebina

KAKO POMAGATI DRUGIM?

6.11.2016

Rudi Klarič

KAKO POMAGATI DRUGIM

PREJETO SPOROČILO:

Spoštovani Rudi,

znanka me je prosila oziroma vprašala, ali bi se bila pripravljena pogovoriti z njeno hčerjo, ki že dlje časa boleha za neozdravljivo boleznijo, podobno moji, in ji povedati, kako sem spravila pod nadzor krvnega raka. Hčeri (še osnovnošolki), ki se ji kljub kemoterapijam bolezen vedno znova vrača, poskuša dopovedati, da mora človek za svoje zdravje kaj narediti tudi sam, deklica pa v tem ne vidi smisla. Moja znanka se trudi, a neuspešno.

Na predstavah si večkrat omenil, da če hočeš rešiti utapljajočega, moraš zelo dobro obvladati plavanje in moraš imeti dovolj moči, ker sicer se lahko zgodi, da sta utopljenca dva. Poskušam narediti vse, kar je v moji moči, da bi vestno pomagala drugim. Znanki sem poslala naslednje pismo, Tebe pa prosim za obširnejšo razlago.

Zdravo,

razmišljala sem o Tvoji prošnji. Jaz sicer zmorem z uporabo pristopa Sem&vem imeti svojo bolezen pod nadzorom, nisem pa izurjena za to, da bi našla prave besede, da bi komurkoli – posebej otroku – razložila, kako deluje način, ki sem ga uporabljala, ali pa da bi bila sposobna otroka zmotivirati, da sam poskrbi za svoje zdravje. To je zame prevelika odgovornost glede na moje trenutne zmožnosti.

Če Tvoja hči res hoče ozdraveti in je po vseh napornih terapijah in stranskih učinkih vsaj malo zaslutila, da medicina trenutno še nima načina, da bi pozdravila tako trdovratno bolezen, kot je njena, in je pripravljena prisluhniti nekomu, ki je uspel, predlagam, da gremo enkrat skupaj na prireditev na Podgozd. Tam bo v živo videla, kako se ne samo jaz, ampak tudi drugi ljudje na drugačen način uspešno lotevajo svojih zdravstvenih težav in drugih navidez nerešljivih življenjskih izzivov. Lahko bosta npr. vprašali, zakaj hčeri medicina do sedaj ni uspela trajno pomagati, kako lahko ustavi bolezen, in izkusili sproščanje v miselnem energijskem polju čiste vesti in čiste narave pod avtorjevim vodstvom. Ker je prvi obisk brezplačen, ne tvegata veliko.

Mogoče vama bo lažje tako, če bom jaz zraven, kot pa, ko sta prišli sami na osebni pogovor. Z vama ali sam lahko pride tudi dekličin oče in tako razčisti svoje dvome v zvezi z uporabo tovrstnega pristopa. Glede na to, da ste bili pred kratkim v Zrečah, predvidevam, da je deklica v takšnem zdravstvenem stanju, da bi zmogla pot iz Ljubljane do Podgozda.

Razumem Tvoja prizadevanja. Tudi jaz bi, če bi imela otroke, poskušala narediti vse, kar je v moji moči, da bi jim pomagala. A niti svojim staršem nisem sposobna dovolj dobro razložiti. Vidim pa, da z leti – ko starša vidita spremembe v mojem življenju, ki sem jih dosegla – po kapljicah spoznavata, da je nekaj na tem. Bistveno za ozdravitev človeka – torej tudi Tvoje hčere – je, da sama vsaj malce pokaže hotenje, da bi ozdravela, da zanimanje pride iz nje.

Pozdrav,

Lucija Kreuh

ODGOVOR:

Za ustvarjanje miselnega energijskega polja čiste vesti in čiste narave, v katerem je mogoče spodbuditi naravno samozdravilno in varovalno moč organizma, je potrebno zbrati nadpovprečno veliko količino notranje moči.

Če svojo notranjo moč na nespreten, nepriseben, nenadzorovan ... način nameniš drugemu, je zmanjka zate. Zlasti je to nevarno, kadar pomagaš duhovno neprebujenemu otroku, ki živi v miselnem polju staršev, ki sami naredijo premalo ali nič, za svoje duhovno prebujanje.

Priporočilo duhovno spečemu otroku, naj sam nekaj naredi za lastno zdravje in življenje, ni učinkovito. Je pa vselej smiselno svetovati staršem otroka, ki se je znašel v življenjskih težavah, naj uporabijo Prebujevalnico.

Ko zmorejo starši pravilno uporabiti moj pristop za višanje ravni svoje duhovne prebujenosti in zbiranje notranje moči za višjo stopnjo prisebnosti, se za otroka, ki živi v energijskem polju takih staršev, bistveno povečajo možnosti za ozdravitev in trajnostni življenjski uspeh. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča 

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.