VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

ZA DANES
VEST

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

19.03.2021
SAMOZDRAVLJENJE

13.05.2020
TEŽAVNI OČE

13.05.2020
POMOČ NAJBLIŽJIM

05.08.2018
JAZ IN MOJA PAMET

03.11.2017
NAŠ PRDEC ?

24.08.2017
ZAUPANJE

07.04.2017
NEGOTOVOST

12.03.2017
NIHALO

20.10.2016
DEPRESIJA

19.08.2016
NESPEČNOST

24.06.2016
KRATKOVIDNOST

24.06.2016
BOGOVI

24.06.2016
IZ TEORIJE V PRAKSO

24.06.2016
KOPALNICA ZA ZAVEST

24.06.2016
SVETILNIK

24.06.2016
KAJ JE PRISEBNOST ?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>

21.06.2020

Tema:

ODGOVORI NA SPOROČILA

ZAČETNIŠKE TEŽAVE

Vsebina

O ZAČETNIŠKIH TEŽAVAH

21.6.2020

Rudi Klarič

O ZAČETNIŠKIH TEŽAVAH 

SPOROČILO:

Danes sem, kot si videl, po obdobju korone spet prišla na prireditev Sem&vem®.

Imela sem nenavadno reakcijo - cel čas prireditve vse do začetka globinskega sproščanja sem sedela skrajno neudobno. Nikakor nisem mogla najti položaja na stolu, ki bi bil za telo znosen. Še več, dvakrat sem celo pomislila na to, da bi se kar ulegla na tla. To bi tudi storila, če bi na tleh bilo nekaj toplega, in seveda, če me ne bi bilo sram.

To stanje je trajalo vse do globinskega sproščanja. Takrat je bilo spet normalno in nisem več iskala bolj udobnega položaja. Vendar so me med sproščanjem motile reakcije, ki jih je imela oseba, ki je sedela v bližini, njeni glasovi so me prav prestrašili. Po koncu celotne prireditve pa sem bila vseeno sproščena.

Morda je moje telo prepoznalo energijsko polje, ki ga je povzročala oseba, ki je sedela na sosednjem mestu.

Zanima me, kaj bi bilo po tvoje vzrok za moje neudobno počutje na stolu. Na tvojih prireditvah se mi kaj takega, v takem obsegu, še ni zgodilo.

POJASNILO

Neudobno sedenje je posledica zavajajočih občutkov in miselnih sporočil, ki jih porajajo protislovja v podzavestnem delu duševnosti. Te začetniške težave se ohranjajo dokler oseba še ne zmore prepoznati razlike med sama sabo in lastno pametjo. Zato se tudi ne more zavedati podzavestnih miselnih protislovij in jih onemogočati. Četudi oseba ni zdravstveno ogrožena, zazna zmoten podzavesten miselni preblisk, da bo prej ko slej obležala, in začuti potrebo, da bi to storila. Na začetniški ravni duhovnega prebujanja težko ločiš, kaj je res in kaj le namišljeno.

Vestno govorno vodeno globinsko sproščanje organizma vsaki osebi omogoči začasno izključitev zavesti in dvig na nadzavestno, torej na duhovno raven duševnosti.

V času globinskega sproščanja organizma po pristopu Sem&vem® vse poteka nadzavestno. Škodljive posledice podzavestnih miselnih protislovij postanejo začasno onemogočene in nezaznavne. Krepi se samodejna naravna odpornost organizma in živčni sistem se umiri.

Pri osebah, ki imajo v podzavesti globoko potlačeno gensko dednino hudo prizadetih prednikov, se med prireditvijo iz globoke podzavesti osvobajajo pretekla duševna bremena, in se izrazijo v obliki vzdihovanja, stokanja, kričanja, joka, smeha, govora, gibanja, petja, cviljenja  … Tovrstne reakcije pri izkušenih prisotnih osebah ne povzročajo niti najmanjših težav, za osebe s premalo izkušenj pa ponujajo priložnost, da vztrajajo in z vajo razvijejo osebno zmožnost za doseganje in ohranjanje nadzavestne ravni duševnosti. 

Osebam, ki imajo premalo urjenja, v začetku ni lahko doseči in ohranjati nadzavestno (duhovno prebujeno) stanje. Zlahka zapadajo pod vpliv tujih duševnih težav. To pa je dobrodošla priložnost, da se z vajo, ki je neizogibni del vsake prireditve, lažje in hitreje dvignejo na nadzavestno raven lastne duševnosti. 

Z dosledno uporabo pristopa Sem&vem® v lastni duševnosti ustvarjaš in ohranjaš (s)miselno energijsko polje uravnovešenosti, miru, varnosti, zdravja in življenjskega poguma. Potem Te duševne težave drugih niti najmanj ne motijo. Postanejo zanimive, poučne, koristne in zabavne. Ko dosežeš to raven, si lahko prizadetim osebam (predvsem s tem, da si njihovih reakcij ne jemlješ k srcu), najbolj v pomoč. 

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.