VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

ZA DANES
VEST

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
IZ TEORIJE V PRAKSO

19.03.2021
SAMOZDRAVLJENJE

13.05.2020
TEŽAVNI OČE

13.05.2020
POMOČ NAJBLIŽJIM

05.08.2018
JAZ IN MOJA PAMET

03.11.2017
NAŠ PRDEC ?

24.08.2017
ZAUPANJE

07.04.2017
NEGOTOVOST

12.03.2017
NIHALO

20.10.2016
DEPRESIJA

19.08.2016
NESPEČNOST

24.06.2016
KRATKOVIDNOST

24.06.2016
BOGOVI

24.06.2016
KOPALNICA ZA ZAVEST

24.06.2016
SVETILNIK

24.06.2016
KAJ JE PRISEBNOST ?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>

24.06.2016

Tema:

PREBUJEVALNICA

NIZ 200 TV ODDAJ

Vsebina

IZ TEORIJE V PRAKSO

5.6.2015

Rudi Klarič

IZ TEORIJE V PRAKSO

VPRAŠANJE

Pri meni ni težava v tem, da ne bi vedela, kaj delam narobe. Prosim za pojasnilo, kako bi mojo odlično teorijo spremenila v prakso.

ODGOVOR MOJE ZAVESTI

Predlagam Ti, da uporabiš moje energijsko polje čiste vesti in čiste narave. 

Še pred nedavnim so številne strokovne osebe s področja znanosti verjele in zatrjevale, da svojega značaja nihče ne more spremeniti. Danes je nekaterim že jasno, da je človek duhovno bitje in ne zemeljska žival, ki ne more “iz svoje kože”. 

Verjeli so tudi, da ne moreš poseči v svojo gensko vijačnico. Tudi to ni res. Dokazano je, da lahko s spremembo miselnosti in posledičnim kvarnim obnašanjem in delovanjem okvariš katerega od genov. Prav tako je jasno, da lahko s koristno spremembo miselnosti in posledičnim ravnanjem dosežeš samospreminjevalno zdravilne spremembe v organizmu – gre miselni genski inženiring.

Da zmoreš spremeniti obstoječo miselnost Tvoje pameti in novorojeno miselnost udejanjati tudi v praksi, moraš na vse višji ravni duhovne prebujenosti vztrajno zbirati duhovno moč. Šele ko premoreš dovolj duhovne moči in višjo stopnjo prisebnosti, zmoreš ne samo vedeti, kaj je lepo, zdravo in prav, pač pa tako tudi ravnati.

Spoznanje, da nečesa ne delaš prav (vestno) in bi to morala spremeniti, dokazuje zadostno stopnjo Tvoje duhovne prebujenosti, da bi zagotovo že zmogla  zbirati duhovno moč in posledično višjo stopnjo prisebnosti v moji dvorani Prebujevalniici na Podgozdu (za skupinsko uporabo) ali v Prebujevalnici v zgradbi Diamant v ljubljanskem BTC-ju (za posamično osebno uporabo). V obeh lahko uporabiš zgoščeno energijsko polje čiste vesti in čiste narave.

Velika večina misli, da nič ne delajo narobe in imajo zdravstvene in druge življenjske težave samo zato, ker je okolje “zajebano”. Raven duhovne prebujenosti in posledične duhovne moči in tudi stopnja prisebnosti tako razmišljujočih je zelo nizka.

Prav zato, ker nismo vsi na enaki ravni duhovne prebujenosti, energijsko polje čiste vesti in čiste narave v mojih Prebujevalnicah omogoča uporabo za različne namene. Osnovna namenska vsebina, s katero mora vsakdo začeti, se imenuje PRIVAJANJE. Zgoščeno energijsko polje  vsakomur posebej omogoča, da se, če le hoče, duhovno predrami do take ravni, da zmore uporabiti naslednje od sedmih namenskih stopenj: INFORMIRANJE • PREBUJANJE • RAZISKOVANJE • RAZČIŠČEVANJE • RAZUMEVANJE • MINLJIVOST • NESMRTNOST •

Dobro je, če se zavedaš, da prav vsaka nova teorija Tvoje pameti ni nujno odlična. Zato Te vabim, da življenjsko teorijo, prepričanje, miselnost ..., ki jo Tvoja pamet zagovarja ali celo ljubi obelodaniš na katerem od mojih urjenj v energijskem polju čiste vesti in čiste narave v Dvorani Prebujevalnici na Podgozdu. To je koristno zlasti za to, da posamezna oseba ne bi v prakso spreminjala miselnost, ki bo le začasno oziroma samo navidezno koristna, kasneje pa se bo izkazala za škodljivo. Škodljivo navado namreč pamet zlahka in hitro osvoji, a jo je potem relativno lahko in hitro opustiš šele potem, ko v energijskem polju čiste vesti in čiste narave dosežeš zadostno raven duhovne prebujenosti in dovolj visoko stopnjo prisebnosti.

Prebujevalnico sem zasnoval z namenom, da lažje in hitreje prepoznavaš, sprejemaš, soustvarjaš, razvijaš in v prakso spreminjaš samo tisto miselnost, ki je trajnostno koristna. Gre za orodje, s katerim Tvoje najbolj trdovratne škodljive (navidezno prijetne in navidezno smiselne) navade, zasvojenosti in zmedenosti lažje in hitreje nadomestiš z miselnostjo, ki je vsklajena s čisto vestjo in čisto naravo.

Človek se lahko samo čudi, ko spozna, koliko pamet premore takih navad, ki se kažejo kot krepostne, koristne in zdrave, v resnici pa so zahrbtne, zločinske oziroma za zdravje Tebe, Tvojih bližnjih in celotne skupnosti nevarne, škodljive ali celo ubijalske.

fotografije so iz osebnega filmskega in foto arhiva rudija klariča

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.