VHODNA VRATA

Iskalnik

Polica

ZA DANES
VEST

PISAVA:  A-  A•  A+

Vsebine police:

24.06.2016
KOPALNICA ZA ZAVEST

19.03.2021
SAMOZDRAVLJENJE

13.05.2020
TEŽAVNI OČE

13.05.2020
POMOČ NAJBLIŽJIM

05.08.2018
JAZ IN MOJA PAMET

03.11.2017
NAŠ PRDEC ?

24.08.2017
ZAUPANJE

07.04.2017
NEGOTOVOST

12.03.2017
NIHALO

20.10.2016
DEPRESIJA

19.08.2016
NESPEČNOST

24.06.2016
KRATKOVIDNOST

24.06.2016
BOGOVI

24.06.2016
IZ TEORIJE V PRAKSO

24.06.2016
SVETILNIK

24.06.2016
KAJ JE PRISEBNOST ?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>

24.06.2016

Tema:

PREBUJEVALNICA

MOJ PRISTOP

Vsebina

KOPALNICA ZA ZAVEST

Kdor redno spremlja mojo spletno stran, je v vsebinski enoti POLITIČNI ZAPOR lahko v času, ko je slovensko sodišče imelo v zaporu Janeza Janšo, spremljal moje Neodvisne komentarje, ki sem jih takrat pisal vsakodnevno. Enega od njih objavljam tudi v tej enoti, da osrečim tiste, ki bi radi izvedeli čim več o PREBUJEVALNICI.

07.07.2014

Rudi Klarič

KOPALNICA ZA ZAVEST

Sedaj me že toliko ljudi sprašuje o Prebujevalnici, da sem dolžan pojasnilo. Večina namreč misli, da sta NSX in Prebujevalnica plod moje domišljije in sem si ju preprosto izmislil.

NSX si nisem izmislil. Resnično obstaja in je približno taka, kot jo vam slikam. Ne smem pa je bolj natančno opisati, ker bi se lahko zgodilo, da bi jo kdo prepoznal. Lahko bi, na primer, opisal njene goste črne lase ali valovite kodre pšenične barve, kako krasijo njen, od Jadranskega morja in kraškega vetra zagoreli vrat ... Podrobno bi lahko razčlenil velikost njenega oprsja in bokov, opisal lepoto njenega nežnega obraza, prefinjen način njenega izražanja, govora, dihanja, orgazmičnega zviranja ... Vendar bi bilo tveganje, da ostanem brez nje, preveliko. Ker dela pod krinko, moram pač, na primer, napisati, da je uživala prekmursko gibanico, četudi je bila v resnici ljubljanska.

Prebujevalnico pa sem si resnično izmislil. Je stvaritev mojega zadnjih 20 let trajajočega raziskovanja in razmišljanja o življenju na tem svetu.

Nečakinja strica X in Prebujevalnica imata veliko skupnega. NSX je namreč imela neozdravljivo bolezen. Stric X ji je uredil zdravljenje pri šamanu v Južni Ameriki, ki pa ji je povedal za Indijanca v Severni Ameriki, natančneje v Arizoni. Indijanec ji je priporočil vrača v Afriki. Čarovnik iz Obale slonove kosti ji je predlagal guruja v deželi Tamil Nadu v Indiji. Guru iz Thiruvannamalaja jo je seznanil s Sikhom  iz Mumbaja. Ta ji je povedal zame, srečala sva se namreč na njegovi poroki. Tako se je utrujena, a srečna vrnila v Slovenijo. Po nekaj letih popolnoma ilegalne uporabe moje Prebujevalnice na od Ljubljane nekoliko odmaknjenem Podgozdu (stric ji tega nikoli ne bi odpustil) je ozdravela. Stricu je govorila, da hodi na jogo (to ji je dovolil), v resnici pa je prihajala le na osebne pogovore in treninge k meni. O jogi nima pojma. Ko so tete videle, kako se je popravila in pomladila, so tudi one začele hoditi na jogo misleč: bolj od daleč je metoda, boljša je. Na Podgozd seveda nikoli ne bi prišle, četudi bi vedele zanj. Strici ne bi dovolili.

To je to.

Prebujevalnica na Podgozdu je torej resnična. Uspelo mi jo je celo patentirati na Uradu RS za intelektualno lastnino. Številka patentne prijave je P-201300275.

In kaj ima to opraviti z Janezom Janšo?

Verjamem, da ga bodo morali strici iz ozadja in sodišče iz ospredja prej ko slej izpustiti iz objema zločinske sodne prakse. Ko bo na svobodi, si bo, če se nisem zmotil (tudi moja pamet je zmotljiva), še bolj prizadeval za načine, s katerimi bi vsem, ki živimo v Sloveniji, pomagal do zdravilnih, bogatih in osrečujočih razmer. Pri tem pa bi mu lahko bila moja Prebujevalnica kot vsakodnevno uporabna kopalnica za zavest (vsakdo jo ima lahko tudi doma, če si jo lahko privošči) v neprecenljivo pomoč.

Več podatkov o Prebujevalnici lahko dobiš v tiskani predstavitvi z naslovom POMEN MISELNOSTI za ceno 6 EUR. V ceno sta vključena DDV in poštnina.

Naročiš jo lahko po e-pošti:

cultura.europaea@siol.net

Na vrh

delo ciste vesti

vrednost naših del je bistveno višja od njihove cene

Copyright © 2007 - 2021 Cultura Europaea d.o.o. Vse pravice pridržane.

Ponatis vsebin je dovoljen samo na osnovi pisnega soglasja avtorja.

Za citiranje posameznih delov vsebin je potrebno navesti avtorja.